Beyzayasar43 Batbur 98 kiloyla hamile.kaldim dört aylık olduk 95 kiloyum şu an doktor en fazla beş kilo diyor zten yediyim de geri çıkıyor bilmiyorum ilerleyen zamanlarda ne olur herhangi bir sıkıntı yaşamadım bol su icmelisin
Meryyil Batbur 82 kilo ile hamile aldım şu an 98 kiloyum 34+4 haftadayim ,gebelik şekerim çıktı tabi gebelik şekerinin kilo ve başka birçok sebebi var
berceste5155 Batbur ben 89 kiloyla hamile kalmıştım kilomdan dolayı bir zorluk yaşamadım doğuma kadar da 7 kilo aldım. 5 ay oldu doğum yapalı 84 kiloyum
Minikmucizemmm26 Batbur boyuma göre ben de kilolu hamile kaldım ve malesef hızlı kilo alıyorum gibi 18 haftalık olduk ne kadar aldım bilmiyorum ama hamileliğimin başında TSH bı tık yüksek geldi onun dışında tansiyon şeker normal geliyor testlerde fakat şeker yuklemesinde ne olur bilemiyorum
Batbur Beyzayasar43 bende 94 kilo ile hamile kaldım pcos da var bende doğal yoldan hamile kaldım henüz çok balındayım ama kilo konusunda korkuyorum bir sıkıntı yaşar mıyım diye
Beyzayasar43 Turgutaykader doğal yoldan herhangi bir tedavi falan olmadim ve polistik over teshisliyim
Turgutaykader Beyzayasar43 benimde oyle ultrasonda hormonlarimda bisey uok stresten mi bilmiyorum artik cok yoruldum.Rabbim saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin🧿
Fadimehizz Meryyil ben de 82 kiloyla hamile kaldım şuan 76 kiloyum ve 20 haftalığız hiç kilo almadık bol bol su içiyorum meyve yiyorum yediklerime de dikkat ediyorum
Beyzayasar43 Batbur bendede var sürekli adet duzensizligi yaşayan biriydim herkesin degisiyo ama ben kilo verdim bulantılarım çok oldu birde bol su iç yağlı tatlı tuzlu karıştırma derim bebeği de mahrum bırakma ama herşeyi tadında yemeye bak kilo zor
Smlaa 92 ile hamile kaldım 18+3 5 kilo almışım ama tansiyonum şekerim falan her şey gayet normal su an
Beyzayasar43 Turgutaykader amin Allah kimsenin kucağını boş birakmasin çok üstüne düşme derim her nasip vaktina esirdir demişler vardır bir günü nasibi
Beyzayasar43 Turgutaykader bak canım stres başlı başına bir etken bende bir düşük yaptım psikolojik olarak bitkindim gerçekten herşeyin en kötüsünü düşündüm çok etkilendim sonra Allaha hep dua ettim hayırlısını istedim sağlıklisini istedim ve hiç ummadigim anda mide bulantılarim yüzünden test yaptım kan verdim bir ayı geçmiştik öğrendiğimde umulmadık zamanda geliyor inan bana dua et Allah’tan umudunu kesme
Batbur Beyzayasar43 haklısın öyle gerçekten hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻
umudum23 berceste5155 Merhaba sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim kilolu olanlar normal doğum yapamaz diye bir görüş var ama siz normal mi sezaryen mi doğum yaptınız acaba ☺️
Beyzayasar43 Batbur bol meyve yemelisin çok değil ama günün vakitlerini paylastir.mesela sabah portakal ye öğlen elma ye günlük tüketmeye bak ve bolca ev yoğurdu ye imkanın varsa ben dört aydır böyle besleniyorum ve iyiyiz bakalım herhangi bir sıkıntı yok
berceste5155 Batbur ben kiloyu hiç dert etmedim sonuçta dünyaya bir can getiriyoruz, bebeğimin sağlığı için normalde de zararlı olan besinlerden uzak durdum ve haşlanmış yumurta yoğurt gibi besinleri çok tükettim abur cubur yemeyince kilo artışıda fazla olmadı
esmanurs41 Ne kilolular hamile kalıyor arkadaşım takma kafana vermeye çalış ½ kilo bu bile düzenini etkiliyor bende 94ile hamile kaldım zaten ekmek ve şekeri kesince vücut fark ediyor sen denemeye devam et stres yapma aklından bebişi çıkar birde vitaminlerine baktır
Batbur esmanurs41 kan tahlillerimi yaptılar Salı gidicem doktora inşallah onlarda da bir sorun yoktur bakalım
Batbur Fadimehizz berceste5155 ah zaten abur cuburlar yok mu 😞 haklısın zararlı olan şeylerden uzak durunca zaten fazla kilo artışı olmaz