gamzeliyarim28 alisko evet evet ben memnun kaldi. Yarim saate yakin surdu. Hicran hanim da son derece guler yuzlu ve açıklamaya yönelik hareket etti. En son da 7 sayfa pdf, ultrason görüntüleri,bebeğin fotoğrafını ve cd verdi😊
Busraakay_26 Nur_1411 Turgay Şener e gittim doktorun ve bütün çevrem o doktora önerdi çok da memnun kaldım
Kumsalaysu Fik ozelde fıylr 1200den baslıyo ıst esmyurttayım bnde tum cevre hastanelr bugıyt ama ben çam sakurada yaptırdım mukemmel bır devlet hastanesı tamamen ucrtsz yaptrdım ışıl hoca var ona randevu alırsanz yaptrrsnz mumkun olsa orda dogm yapmayı osterdım🌷
Bebeksi34 Fik İstanbul Beylikdüzü medihaus 1015 liraya yaptırdım ama doktor aşırı ilgili müthiş bir adamdı cumartesi günleri sadece orda bebeğim yüzünü kapattı düzgün fotoğrafı olmadı diye size hatıra bu böyle olmaz haftaya bi daha gel ücretsiz bakayım dedi
TugSozTan İstanbul Bağdat Caddesinde 1300e yaptırdık. Çok memnun kaldık. Prof Doc Zeki Şahinoğlu’na gittik kesinlikle bir tavsiye ederim
Nur_1411 Busraakay_26 anladım bende alper yurdasipere gidiyorum oda çok iyi bi doktor çok ilgili bende 750 ye yaptırıcam
Senayl34 Fik Zeynep Kamilde yaptırdım randevu bulmak için biraz cabaaldim ama o parayı oraya vermek istemedim İstanbul’da 1000 den aşağı yok zaten
mrymnr123 Senayl34 bende ordan randevu buldum. İlgililer mi renkli ultrason verdiler mi acaba bir de hangi haftada gittiniz