Fik Kızlar fiyatları merak ettim de nerde yaptırdınız ve nekadara devlette bulmak çok zormuş istanbulda şansımı deniyeceğim ileride ama fiyatları merak ettim
nur34_ Fik bn kagithanede ozel bir klinikte yaptirdim aralikta 900₺ idi simdi nekadar bilmiyorum canm
Pnrstrl İstanbul Asya hastanesi 1350 dedi başarı hastanesi de 1900 dedi arayıp sordum henüz yaptırmadım bende
ecemekmekciaydin Pnrstrl aaa ben asyaya gidiyorum sormamistim kaçıncı haftada yapılıyordu detaylı ultrason
ilaydakaraali 1asel-duru Ankara’da nereden aldınız fiyat ben medical park ve şive sordum 2400 küsür dediler
Yazmelegi_ Allahkahretmesin1 fakülte fatma hanımdan aldim doktorum 3 doktor önerdi buna bulabildim randevu
Leylakacan34 Fik bht clinic 1450ye yaptırdım, hastanenin takipli hastasi olunca fiyatı biraz daha uyguna cekiyorlar. Normalde 1700 falan demişlerdi
gamzeliyarim28 İstanbul kagithanede 1250 ile 1850 arası fiyatlar değişiyor. ben 2 hafta önce özel levent hastanesinde 1.400 tl ye yaptırdım perinatologa.
Yazmelegi_ Allahkahretmesin1 oralara bakmadım yani bakma fırsatım yoktu kendi doktorumun dediklerini arayınca buna alabildim bi yeri aradım ora da 1250 demişti
gamzeliyarim28 alisko evet evet ben memnun kaldi. Yarim saate yakin surdu. Hicran hanim da son derece guler yuzlu ve açıklamaya yönelik hareket etti. En son da 7 sayfa pdf, ultrason görüntüleri,bebeğin fotoğrafını ve cd verdi😊