Canım ben günde 3 tane progestan kullanıyorum hap olarak bir yan etkisini görmedim sadece biraz sersemleştiriyor o kadar, eğer doktor verdiyse güvenip kullanmaya devam etmelisin
İlaç
Merve1531 Selam. Duphaston kullanıyom sıkma canını. Bende 7+3 hamileyim
yenibirannis vajinadan mi
Yarenkmr valla sersem deil sarhoş ediyor dokaniyor
Seraymesut
Hayır ilaç olarak
Gullununannesi
Teşekkür ederim yok elhamdülillah bir sıkıntı yok ama önlem için dedi çok hafif bir görüntü zaten beş günde etki ediyormuş zaten bana bir kutuyu bitirmen yeterli dedi ilaç sersemmi yapıyor 😪
Gullununannesi
Peki şimdi folik asit icicem oda takviye olan ilaç değil folic us kullanıyorum arkasındanda duphastonu icebiliyomuyum
Fatos54
Maşallah🤲🏻🥰 rabbim cümlemize hayırla sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin 🤲🏻🙏🏻 bana bir kutu iç dedi sadece önlem için dedi
yenibirannis bana yan etki yapıyor bana ya napsam bilmiyorum
Seraymesut fitil olarak kullandigndami ne gibi yan etki canm
yenibirannis ağızdan alınca oluyor mide bulantısı baş döndürüyor kafam allak bullak oluyor fitili vajinadan alıyorum ama yanlış yere atıyorum bilmiyorum
yenibirannis kan ilacı var Dide oksapor oda çok etkiliyor su dahi içemiyorum
Seraymesut yalnis yere attığını nerden anliyosun
Merve1531 Bana 3 aylık yazmış doktor. 3 ayına kadar içmeliyim🥺 Valla bilmemki doktoruna sor bakalım abla
yenibirannis nasıl anlatiyim bı zaten vajina var bir de anal yer var ya oraya mi atmam lazım bilmiyorum
Seraymesut idrar yaptığın yere değil bı altına aticaksin bı 20 dk yatarsın zaten ilaç gerekeni rahime gidiyor gerisni atıyor dışarı canm