ArvenMom Zumzugukodummuzzingillatirim ahahahah benimki ne göstersem beraber yaptıralımmı mooduna giriyo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Zumzugukodummuzzingillatirim ArvenMom aşkım benimki kızıl dövmeli piercing li kızlara karşı normalde dkdkdkdkdk bil bakalım benle tanıştığında nasıldım fmdndk
Zumzugukodummuzzingillatirim 2_evlatyolda yüzü yaptırmam için Cleopatra ilk gerekli diğer türlü asla yaptırmam orasıda evi arabayı tüm tapulaeı ister bee aga beee
AdinsMom Zumzugukodummuzzingillatirim püüü imansız kadın seni skwndowmdoemdo bende postu takip edem de doğurduktan sonra yaptırırım memişlerimdeki dövmeyle bebemi emzirirken kaynanamın seksi bakışlarına maruz kalırım
Zumzugukodummuzzingillatirim AdinsMom aşkım benim kayınvalide seviyor diyor bende istiyorum ama ikna edilmesi lazım
Eylulmom_ Zumzugukodummuzzingillatirim aaa bak efso güzel olabilir çok beğendim fikri birde şimdi moda bu dna 🧬 sını filan yaptırıyorlar oda nerden geldiyse aklıma 😅
Zumzugukodummuzzingillatirim Eylulmom_ aşkım dnasını nasıl bulcam çocuğun onu söylersen onuda yaptırırım
ArvenMom Zumzugukodummuzzingillatirim aşko inan bende kızıl saçlı piercingli dövmeli birşeydim ama nasıl baktı bilmem wziiwizisisissi
Eylulmom_ Zumzugukodummuzzingillatirim aşko gökyüzü haritasına mı karar verdin yoksa dna işini nasıl bulabiliriz diye geniş çaplı bir araştırma başlatacaktım 😀
Eemoom Zumzugukodummuzzingillatirim sakura çiçeği olsun bence renkli. Ben renkli ve minimal dövmeleri çok beğeniyorum.
Zumzugukodummuzzingillatirim Eemoom yada küçük bi gül yaptırıp kavanozda Le Petit Princess yazdırmam ypk mu
Annesininportakali53 Zumzugukodummuzzingillatirim “orhancetintatto ” insta hesabı var bakabilirsiniz yaptığı iş gercekten güzel. Onerebilecegim birşey yok ama ben yaptırmış olsaydım minimal yaptırıp yazı stiline önem verirdim ❤️
Annesininportakali53 Zumzugukodummuzzingillatirim Sultanbeyli de verdiğim Instagram hesabında konumu yer alıyor
Zumzugukodummuzzingillatirim Eemoom kızım aslan yükselen akrep beğenebilirse bir şey yaptırır aşkım bizi bile ya tipini sevdiğim verdiğiniz genetiğe bak diyip beğenmeyecek gibi geliyor
Zumzugukodummuzzingillatirim ArvenMom valla bana baktı yetmedi aldı karısı yaptı yetmedi çocuk yaptı, diyorum nasıl nasıl nasıl. Bana diyoki bilmiyorum lal oldum işte ne sorguluyorsun dkdkdkd