Zumzugukodummuzzingillatirim ysmnprltn ben çima ez daye yazdırıcam bir ara Güngören’de herkeste meşhurdu tüm keko reyislerde vardı Kürtçe neden ben anne demek flfldld
Zumzugukodummuzzingillatirim NobleMom yazı değil ama imza olarak bir tek atamızın imzası var, birde eşimin imzası çok güzel göğsüme düşünüyorum ama canım kocam koluna olursa olur diyo fkfkfkf
Zumzugukodummuzzingillatirim NobleMom işte memen var olmaz diyor dkkdkdkd koluna yaptır diyor fkflfmf
Nurcanben Deletedmom_106 yani abdest geçiyorsa da sıkıntı var işte diğer dediğim konu ama şuan kendimi tuhaf hissettim neyse ben dövme yaparak ettim bir hata siz etmeyin mümin kardeşlerim diyip konuyu kapatayım 😂
Laleozkan_09 Zumzugukodummuzzingillatirim neden haram olsun Abdest geçmiyor diyen arkadaşlara söylemek istiyorum. Abdest için deri üstünün temizlenmesi gerekir ama dövme deri altına yapılıyor. Abdest geçiyor yani😇
Zumzugukodummuzzingillatirim NobleMom görümcem de de eşimin imzası var, babamınki çirkindi abiminkini yaptırdım diyor fkflflfl
NobleMom Zumzugukodummuzzingillatirim o zaman yaptırma boşver 😂 kendi imzanı at tam kalbinin üstüne offf özgüvene bak nasıl anlamlı 😂
Mine34 Zumzugukodummuzzingillatirim dövmeyi sadece Müslüman olmayanlar yaptırmıyor müslümanlar da yapıyor rahat ol 😂
Eylulmom_ Zumzugukodummuzzingillatirim dövmeden hiç anlamayan ben postunu okumak için geldim aşko 😅😅karar verince modeli haber et bize
Zumzugukodummuzzingillatirim Eylulmom_ aşkım Zeyno gökyüzü haritasını yaptır doğduğu günün dedi çok hoşuma gitti 😍
ArvenMom Zumzugukodummuzzingillatirim 5 dövmem var bakalım doğurayım dövme tasarlıycam kızımın ismini ve eşimin olucak şekilde birde sırtıma dövme tasarlattım onu yaptırıcam ama ilk bi doğurayım 🤭🤣
Zumzugukodummuzzingillatirim ArvenMom bende de bir tasarım var gotik ama kocam ben onu görürsem korkarım diyo dldldl ne var yani ortada baphomet varsaaa 🤣🤣🤣
Eylulmom_ Zumzugukodummuzzingillatirim aaa bak efso güzel olabilir çok beğendim fikri birde şimdi moda bu dna 🧬 sını filan yaptırıyorlar oda nerden geldiyse aklıma 😅
ArvenMom Zumzugukodummuzzingillatirim ahahahah benimki ne göstersem beraber yaptıralımmı mooduna giriyo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣