minik_koala_ve_annesi Zumzugukodummuzzingillatirim boyle melek kanadi yaptirip ortasinda dogum tarihi olabilir canim😇bi tanidik yaptirmis yegeninin dogum tarihi cok hostu
Zumzugukodummuzzingillatirim minik_koala_ve_annesi kanat istemiyorum canım bugüne kadar hiç öyle masum dövmem olmadı
Zumzugukodummuzzingillatirim CmreKsidar düşüncesi yeter anlına yazdırsın adını kız direk hatta valla bak
bademli_puding Zumzugukodummuzzingillatirim öncelikle kimsenin görüşü inancı kimseyi ilgilendirmesin ama lütfen köprücük kemiğin azıcık altına yaptır bayılıyorum ya bence çok zarif duruyor 😅
Ozge-Ka Zumzugukodummuzzingillatirim bende dövmeci önereyim bari😁 reyhan beyenirsoy var işleri çok iyi ismini aratırsan instagramda bulabilirsin. Kendisine 6 sene kadar önce dövme yaptırdım asla solma vs olmadı. Hatta3 kişi aynı zamanda yaptırdık onların dövmesi de ilk günkü gibi.
Zumzugukodummuzzingillatirim Ozge-Ka yakınlarda dot çalışma bir ağacı var müko olmuş takibe aldım yeri nerde?
Zumzugukodummuzzingillatirim Pembesarelle2 evet birde direk isim temsili zaten ama Sakura da çok güzellll ve baharın gelişini temsil ediyor hani benim baharım kızım gibiii
elifcicek_07 Zumzugukodummuzzingillatirim sakura daha güzel yaşam ağacı herkeste var. Koreli dövmeci oppaların instagram hesaplarına bak çok orijinal çok hoş şeyler var. Ben beş altı sayfayı takibe aldım doğumdan sonra dövdürcem bende :)
minik_koala_ve_annesi Zumzugukodummuzzingillatirim hmm o zaman bu konu hakkinda fikrim yok kuzum😅 nasil bisey olsa diye tasarlayamadim yani dovmem falan yok ama genelde minimal olanlar hos duruyor 😇
Ozge-Ka Zumzugukodummuzzingillatirim ben yaptırdığımda modadaydı ama galiba taşındı ya. Yanlış hatırlamıyorsam bağdat caddesinde olabilir. He bide biraz kendisi uyuşuk ve tripli😁 ama işleri baya iyi bence. Hesabında sadece kendi tasarımlarını patlaşıyor bide.
Zumzugukodummuzzingillatirim bademli_puding aşkım gidiyorda dövmeyi o kadar bekleyemem ben dkdkdkkd bende şey var istedim hemen yapmam lazım
mylittlebabym Zeynep Umay’ın doğduğu saat ve dakikaya göre yıldız haritasına bakıp onu yaptırabilirsin.🖤
Zumzugukodummuzzingillatirim mylittlebabym ohaaa evetttt çok güzel olar sığdıracak yer bulursam bak mantıklı