Elis90 Gebeysek1 bende büyük bir heyecanla bekledim ama gördüğü halde söylemedi . 1 ay sonraya kaldı🙃
Eflinnisa Elotyy 12+4 haftalık dün 2 li taramada oğlum olacagını öğrendim hiç kusmalarım aşermem felan olmadı sadece yüzüm omuzlarım sivilce doldu ☺️
Aybeniz Mediha99 kalca popo kemikleri sırt kemikleri hemde heryer magnezyum iç belki iyi gelır ama malesf haftalar ilerledkce nasl olck merk edyorm😑😳
Sumyduman Aybeniz ben de bugün 17+0 oldum. 15. Haftadan beri hissediyorum ama bu 3 gündür bariz hareketlenme var
Dnzglsm_123 Aybeniz 16+1 dün öğrendik cinsiyeti zaten 12. Haftada tahmin etmişti erkek bebeğimiz olacak hayırlısıyla. Bel ve kasık ağrıları var. Magnezyum verdi dün doktorum. İştahım çok açık 2 haftadır 😅
cagla9094 13+4 olduk mide bulantılarım çok azaldı gün içinde bir kaç kez hafif oluyor prilam içmeyi bıraktım ara ara hafif kasık ağrılarım oluyor iyi gidiyor çok şükür🌸
Senemkaya64 15+2′ Den Selamlar benim de uyku ayağa kalkamıyorum sürekli uykum geliyor ve geceleri çok acıkyorum 🥹
Crnryyn01 Elotyy 16+2 . Başlarda çok halsizdim ve aşırı mide bulantım vardı. Azaldı çok şükğr. Ama gece yatarken halen 2 adet prilam alıyorum. Daha rahat geçiyor öyle günüm. Çalıştığım içinde aşırı bel sırt ağrısı 😒
Elotyy Crnryyn01 bide bulantısı çok sıkıntı bi durum yemek yemekten biktir insanı inşallah tamamen geçer 😇