1ciftyesilgoz Bacak ağrıları( normalde regl olacağım gün başlar ama regle 5 gün kala ağrımaya başladı), full HD rüyalar 😬 göğüslerim aşırı aşırı hassas olmadı benim sadece şiştiler . Onun dışında sinirlilik.. ve erken gebelik testinde pozitif sonuç 🙂
Sinem_45 1ciftyesilgoz Bende çok fazla rüya görüyorum canım bir de dediğin gibi aşırı hassas göğüs ağrım var bazen gelip gidiyor tabi o ayrı 😂😂 Allah sana bağışlasın kuzum inşallah bende güzel bir haberle gelirim 🙏🏻❤️
Sinem_45 bkt_mrcngz Ay inşallah benimde öyle olur canım ya maşallah sağ salim kucağınıza alın inşallah banada bol bol dua edin ❤️🙈
Sinem_45 Sunakarakoc Kuzum benim midem bulanıyor ama kusmuyorum sanki taş basıyorlar mideme öyle birsey 🤷♀️Ya da benim kafam allak bullak oldu ne hissedersem gebeliğe bağlıyorum 😂😂
Sunakarakoc Sinem_45 valla ben olacağımı düşünmedim eşimden test istrdim 2tane normal test almış bozuk çıktı netlik vermedi ben şüphelendim erken gebelikte çıktı net birşekilde sonra kan testi verdim netleşti
Gldekpnci Sinem_45 sık sık idarara çıkma bide bi değişik kasık ağrısı böyle bıçak saplanır gibi ara ara oluyodu bir de sırt ağrısı göğüs hassasiyeti
Mutluanne111 Sinem_45 Aminnn Rabbim olmayanlara da versin İnşaAllah 🙏Öğrenmesi bile o kadar güzel bir duygu ki sana da nasip etsin.🥰
Babyykmz Sinem_45 beni bir anda ateş basti tüm vucudum yanmaya basladı bala alerjim var bal yiyince oyle olurum ayni oyle oldum sabaha kadar mahvoldm. Sonrada tum vucudum yanarken üşüme geldi eşim bakiyor yaniyorsun ne usumesi diyor 😅
mrvdmhmz Sinem_45 hakkında hayırlısı olsun canım ben şu erken sonuç veren testlerden almıştım adetim geciktiği içinde anında ikinci çizgiyi gördüm test alıcaksan onlardan al😍❤️🥰🤲🏻
Sinem_45 mrvdmhmz Kuzum benim çok gecikme olduğu için kaset testlerdede çıkar diye düşünüyorum bakalım çıksın da hangisi olduğu önemli değil ❤️🙏🏻
_crazyangel Sinem_45 en başta rüyamda görmüştüm iki tane hamile kadın hamileyim diye sevimiyordu sonra göğüs ağrısı ve kasık ağrısı