Sinem_45 Nhlhmz11 Allah sana bağışlasın kuzum ❤️ Benim arada özellikle sabah midem bulanıyor gibi oluyor ama kusmam yok rabbim banada nasip eder inşallah 🙏🏻🙈
saleymom Sinem_45 ya böyle deterjan içmiş gibi hemde 😂😂 Allah herkesin gönlündekini hayırla versin inşallah ❤️
Patito__ Sinem_45 adet zamanmda karn agrm basladi karnm agriyordu regl gbi, belim basindan beri agriyordu, birde cok az kasik agrisi fazla asiri bir belrti yasamadm adetmden sonra birgunde midem bulandi okdr
Sinem_45 Patito__ Maşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benimde en belirgin belirtim goguslerim şuan inşallah bende de vardır 🙏🏻❤️
Rabissssscee Sinem_45 reglme 15 gün kala regl olacak gibi ağrılarım başladı (çoğu zaman söktürücüyle bile adet olmayan biriyim.) Adetime 1 hafta kala sabah mide bulantısı ile uyandım ama normalde adet vs olmadığım ve 4-5 ay öncesinde başarısız tüp bebek geçmişim olduğu için asla umutlanıp düşünmedim bile. Hatta eşim test alayım dedi yok dedim daha 1 hafta var yoktur zaten. Ki kayınvalidemde bizdeydi birlikte aynı odada falan kalıyorduk. Adet olacağım hafta tüp Bebek raporu çıkarmadan diyetisyene gidip kilo verip bu kez öyle deneyelim diye gittim o haftada olmadım. Regl çayı diye birşey içtim 3-4 gün boyunca öylede olmayınca en azından söktürücü versin diye kadın doğuma gidip hamile olduğumu öğrendim 🥲
Sinem_45 Rabissssscee Ayy çok sevindim inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız benimde ilk evlendiğimde çok duzensizdi 2 ay olmadığım bile olurdu fakat 2 senedir gayet düzenli gelirdi 2 tanr başarısız aşılamam ve binlerce başarısız tedavim var inşallah benimde vardır 5 senedir bekliyorum ❤️🙈
Patito__ Sinem_45 insaallah cnm ama folik asit kullanin suan baya gecmis yani kese gorunur hale gelmis :) cokta beklemek dogru degil aslinda beta takibi yaptirmak en sagliklisi suan siz riskli durumu gecmissiniz gerci oyuzdn birsy olmaz Allahin izniyle
YaseminCanCicek21 Sinem_45 yaa teşekkür ederiz teyzesi inşallah bebişin olur sağlıkla kucağına alırsın 🥰🥰
Tugceocal Sinem_45 Amin inşallah Allah razı olsun canım.Sen sabahtan test al hemen yap akşama bırakma ama 🙈🥹
Sinem_45 Tugceocal Kız benimki bırakmıyor ne benim almama müsade ediyor ne de kendi gidiyor kaynanam bana getirir inşallah yapıp haber ederim 🙏🏻😘
bkt_mrcngz Sinem_45 benim regl donemimde şiddetli ağrım olur ama gebeliğimin başından bu güne kadar sadece göğüs hassasiyetim oldu onun dışında hiç bir belirtim olmadı. Midem bulantısı, halsizlik, uyku hali vs hiç birşey yoktu. Şuan 18+4üz
Sinem_45 bkt_mrcngz Ay inşallah benimde öyle olur canım ya maşallah sağ salim kucağınıza alın inşallah banada bol bol dua edin ❤️🙈