Nazlimom Deletedmom_106 aynen katılıyorum benımde oğlum 1 yaşına giricek 2. Yi düşünmüyorum Allah olmayanlara versin😅
Deletedmom_106 Nazlimom çok amin 🫶 bnde aynı duayı ediyorum . Kızımı bna bağışlasın sağlıkla . Hayırlı evlat olsun yeter. . Adet olursam inşallah çok mutlu olacam 🤣
Newlymom35 Kızlar bence ilk çocuğun anne sütüne doyması lazım birde tabi anneye.. o yüzden bence en ideali 2,5-3 yaş… kıskanclik durumlar her cocukta farklı ama kiskanc olanlar bile 4-5 ayda kardeslerine alisiyolar teyzemde öyle olmuştu
kahvesever__ 999999 😂 benim oğlum şu anda 10 buçuk aylık yürek yemişim galiba tekrar hamileyim 18+2 🌷
Crescent96 Oğlum tam 3 yaşında kızımla aralarında 3sene 3 ay olacak ☺️ Beni neler bekliyor bilmiyorum 👀
Mom02 Kızım 15 aylık 23 haftalık ikinci kızıma hamileyim 19 ay kadar olacak aralarında bizi neler bekliyor merakla bekliyorum artık🙈
Nazlimom Deletedmom_106 bizde kazayla olmadıda ben psikolojikman her ay korku gelio hamile kalcam diye spiral taktırcam ama denk gelmior 2 gün var olmama
Deletedmom_106 Nazlimom benimde 3 gün var 🤣 ben normalde korkmuyorum da geçen çok Farklı bi durum geldi başıma. Bakalım haberleşiriz burdan 🤣