Esra_Omer_21 999999 2 yaş 2 aylik oğlum iki aydir deniyoruz ikinciyi tutarsa tam 3 yaş olucak benim için tam edeal yaş aralığı 😄
Emineedrk 999999 2 yaş ya da 8 yaş en ideali 2 yaşındayken kardeşi olduğunda arkadaş gibi büyüyorlar 8 yaşında olduğundaysa kıskançlık krizleri bir nebze daha az yaşamış oluyorsunuz ☺️
Gizzgzz 999999 cesaret edebilirsem bunu doğurup 6 ay sonra bir kardeş planlıyorum ama bebeğin durumuna göre hareket edecem
Bet1 999999 bizim 5 yaş olacak bakalım neler bekliyor beni acaba şimdilik çok seveceğini söyleyip sürekli kardeşiyle sohbet ediyor ve son lokmasını mutlaka bana getiriyor en sevdiği şeylerin kardeşi yesin diye 😂
KubraAydin ZmrtDilaa bebeğim 1 yaşında 5 haftalık hamileyim yanlışlıkla olmuş oldu ama 2 yas ideal bence
Aysegul-ugur Benim kuzularımın arasında 15 ay var. Şu anda oğlum 9 yaşında kızımda 3 ay sonra 8 yaşında olcak ☺ iykide peş peşe olmuş diyorum
Aysegul-ugur 999999 kaç yaşında kızın ? Eğer çok zor bir çocuk değilse düşünebilirsin. Sonuçta sen büyütceksin iyisiyle kötüsüyle çevreyi düşünme birbirine arkafaş oluyo etrafa gerek kalmıyo. En azından benim öyle olmuştu ☺
Deletedmom_106 Gizzgzz ben evlenmeden önce 4 5 tane diyodum 🤣 1 kızım var 22 aylık geçen gün bi kaza oldu bütün önlemlerimize rağmen adet için gün sayıyorum. Ertesi gün hapını bile hemen aldım nöbetçi eczaneden eczane bulup.doğduktan sonra fikrin değişecektir
Humannrle 999999 benden sana tavsiye peş peşe doğ canım. Kızım 3 yaşını geçtikten sonra düşünmeye başladım ama 1 yıldan fazladır istiyorum olmuyor 🥺kızım şuan da 4 buçuk yaşında
Hizligonzales 999999 insanin kendini hazir hissetmesiyle alakali bence oglum 18aylik bezden kurtulduktan sonra tam 2 yads 2bucuk yasindayken istiyodum ama supriz oldu suan 2aylik hamileyim aralarinda tam 2yas olacak.
999999 Bende bezden cikaricam bu ay insallah . Bu ay bebek calismalarina baslaya bilirim 😂 umarim her sey yolunda gider . Yazdiklariniz bana motivasyon verdi
Gizzgzz Deletedmom_106 yo aslında kardeşim de böyle yaptı çocuğu akıllı olduğu için cesaret etti ben de kızım akıllı olursa yaparım diyorum ama zorlayan Bi çocuk olursa naparım bilmiyorum
Nazlimom Deletedmom_106 aynen katılıyorum benımde oğlum 1 yaşına giricek 2. Yi düşünmüyorum Allah olmayanlara versin😅