Busraakay_26 Oznr001 Tuğba hanım da çok iyi gitmedim ama övgüsünü çok duydum rabbim hepimize kolaylık versin ☺️
Busraakay_26 Esved yok hayır ben özel bir huzur evinde çalışıyordum ama hamilelik nedeni ile işten ayrıldım ☺️
Esved Busraakay_26 aa o zaman tanımıyorum🙈 aynı isimde bi tanıdığım vardı da vegada çalışan acaba o musun dedim😋
nk718 26120 neden Hulusi beyden takibi bıraktınız özel değilse öğrenebilir miyim bende hulusi hocaya takipliyim
Hicranbeyazkan Minikmucizemmm26 cinsiyetini ne zaman söyledi size acaba biraz geç söylüyor başar hoca 😁
Minikmucizemmm26 Hicranbeyazkan öğrenemedim desem 😂😂 20 Mart’a randevu alcam 19+3 olacak nasipse o zaman öğreniriz diye umut ediyorum😂
Hicranbeyazkan Minikmucizemmm26 benim de perşembe günü bidaha ki ay öğrenirim diye umut ediyordum ama şuan umudum yerle bir oldu 😂😂😂😂
Minikmucizemmm26 Hicranbeyazkan ben 15+3 te gittim o zaman bile söylemedi 18 netleşir demişti bence bosuna heveslenmeyin biz de çok heslvesli gitmiştik geçen ay ama malesef öğrenemedik😂😂
anne_gunlugu Minikmucizemmm26 Hicranbeyazkan Esved Hnfdmr26 bütün annişler buluşsak mı acabaa 🥰 en küçük biziz sanırım 12+0
Hicranbeyazkan Minikmucizemmm26 benim görümcemde başar hocaya gitmişti o demişti bana da erken söylemiyor asla diye 18 de söylemiş onlara meraktan Çatlıcaz 😂❤️
Hicranbeyazkan anne_gunlugu buluşalım bi whatsap grubu kuralım hem birbirimize yardımcı oluruz fikir bilgi paylaşımı yaparız hemde buluşarak arkadaş oluruz zamanımızı geçiririz 🙏🏻
Minikmucizemmm26 Hicranbeyazkan valla bizim de bir hafta var bakalım ne diyecek sağlıklı olsun da öğreniriz insAllah 🤲🏼🥰
SbhtYlmz Busraakay_26 Ama geç kalınmış bi organizasyon benim için biz 4 aylık olduk bile😩keşke daha önce olsaydı
Busraakay_26 SbhtYlmz daha organize olamadık canım merak etme ama bence bi wp grubu kurup buluşula bilir herkes deneyimlerini anlatır ☺️