Jaleisik Minikmucizelere insllah canim 🙏 evet kuzum markette calisyorum sabit artık saatlerim sabh 8:45-16:30 hamile olduğum için 7.30 saat
Jaleisik Minikmucizelere Allah razı olsun elemanlarım işyerinde çok yardımcı oluyorlar tedaviye başladığım günden beri zaten 🙏
Minikmucizelere Perikiziii belirgin miydi çizgi benim bes gun var uc gun kala erken gebelik yapsam varsa cikar ztn dimi
Perikiziii Minikmucizelere yok silik cizgi cikti hem kaset teste erken gebelikte net cikti ama benim yumurtlamadan sonraki 12 Gunum oyuzden normal gec yumurtladim
Minikmucizelere Perikiziii benim ayin onunda oldu gibi yumurtlama iki gun sonra 20 sinde test yapsam cikar mi ki adete üç gün kalmış olcak
Perikiziii Minikmucizelere canim benim yumurtlamanin 12. Gunu bugun kan vermeye gittim 21.55 cikti 12 14 gunler yapabilirsin bence varsa cikiyo
Minikmucizelere Perikiziii benim 10. Gün olmuş olcak ramazan geliyo gebelik yoksa ona göre oruç tutarim diye 20 sinde verecektim adetede üç gün kalmış olcak Belirtilerim var gibi cikar inşallah ya