3Tospikannesi baslnhan 14+2 13.haftada kız diyebilirim ama bacak arasında parlaklık gördüm 16.haftada geldiğinde erkek de diyebilirim dedi 😁
pinkioctober baslnhan tam 14 olduk biz de bugün☺️ 11+5te erkek muhtemelen demişti şehir hastanesi, özelde de erkek dediler dün🌸 Ama bulantılarım geçmedi ☹️ prilam verdi ama faydasını görmedim henüz
baslnhan BernaOmer biz 12+6 da gittik kontrole daha erken dedi cinsiyet için 16.haftada çağırdı tekrar çok merak ediyorum
Ruhsuz Merhaba 14+2 bugün 13 haftalıkken gitmistim kıza benziyor ama kesin değil 16.hafta bakalım dedi
Ruhsuz baslnhan benim içimden erkek geçiyor burda tahmin eden kızlar da hep erkek dedi biri hariç bakalım Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin sağlıcakla kucağımıza alalım İnsAllah🤲🤲
3Tospikannesi baslnhan Kızım var (14) oğlum da var (11) yaşındalar sağlıklı olsun kucağımıza alalım yeterli 🥰 bundan önce 3 defa gebe kaldım 1 düşük 2 kalp durma ile sonuçlandı maleseff
Mr29 Bugün tam 14 haftalık olduk🐣12+6 da gitmiştim doktorum çok erken yorum yapmak için dedi.Merakla bekliyoruz 😇
baslnhan Mr29 bende 12+6 de gitmiştim yorum yapmak için erken henüz dedi 16 da çağırdı ama çok merak ediyorum 😂
Ruhsuz baslnhan Rabbim gönlünüze göre versin 🤲🤲tabi ki en önemlisi sağlıklı olmasi bir kızım var hamdolsun Rabbime dileyen isteyen herkese nasip etsin 🤲🤲
baslnhan 3Tospikannesi çok geçmiş olsun maşallah iki meyveyi de tatmışsınız 🥰 hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın
baslnhan pinkioctober hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 ah benim hiç bulantım olmadı derken 1 haftadır yemek kokularına karşı hassasiyet başladı 🫢 yemek yiyesim gelmiyor her şey çok ağır geliyor gözüme