Evet doğumum ve Hamileliğim ile ilgili son postumu da hastaneye olan memnuniyetim ile bitiriyorum.
Öncelikle şu devlet hastanesi ön yargınızı kırın arkadaşlar. Tamam her ilde iyi hastane olmaya bilir. Fakat devlet hastanesini ya da doktorlarını öcüymüş gibi görmekten vazgeçin.
Benim durumum özele gitmeye gayet elverişli olsada en başından beri üniversite hastanesini tercih ettim. Önce ki postlarımada bakabilirsiniz.
Araştırmalarım sonucu ki bende Ankara Üniversitende okuyorum. Ankara tıpı tercih ettim.
İyi ki de etmişim.
Belli bir doktor yok evet ama 3 tane doktor var zaten onlara muayene oldum. Hiç bir zaman odaya ikinci bir hasta alınmadı. Evet eşimde alınmadı ama bu bizim için bir problem değildi.
İkili testim çok güzel geçti. Doktorun ilgisi çok iyiydi ve ben cinsiyeti ilk ikili taramada öğrendim.
Detaylı ultrasonumu radyolog yaptı ve tam 30-40 dakika sürdü ve çok memnun kaldım. Ayrıca özele de gittim eşimde gelsin diye ve foto için hastanede ne dedilerse aynı şeyleri Özelde ki doktorda söyledi.
Sonrasında ki muayenelerim çok iyi geçti. Doktorlar dönüşümlü fakat dosyam ellerinde her şeye vakıflar. Hatta bana bile vakıflardı. Dosyayı önce asistan dolduruyor muayene doktor tarafından oluyor bu arada.
Bir kaç kere acile gittim doğumhane katına sabaha kadar çok güzel ilgi gördüm asla ilgisizlik yoktu. Doğumhanesi zaten son model cihazlar ile dolu ve odaları olsun her şeyi olsun tertemiz bir hastane.
Doğumhanesi çoğu Özelde yoktur diyebilirim. Gidenler bilir.
Doğumum zaten güzel geçti doğum hikayemi bilen bilir bilmeyenler onu da profilimden okuyabilir🤗
Diyeceğim şu ki Ankara’da devlet tercih etmek isterseniz Ankara Üniversite tıp fakültesini tercih edebilirsiniz. ❤️