Doğum hikayemi anlatmak istedim nasıl oldu nasıl bitti :) , her posta Doğum hikayelerine okumayı çok severdim merak da ederdim ilk olunca:) şöyle anlatıyım dogumum güzel geçti bu arada 40+5 haftata doğumum oldu beklenmedik bir şekilde ve umutsuz bir şekilde 😁 benim o haftaya kadar ne acılmam oldu ne sancım ne ağrım oldu hiç birseyim yokken başladı gece saat 4 de bir akıntıya uyandım baktimki sümüksü kanlı birsey nişanim geldi diye sevindim sona düşündüm çoğu kaybetiyo ama doğuramıyorlar dedim neyse dedim keain bn sonuna kadar beklerim dedim çıktım gittim yattım Birhan da sırtıma ağrılar giriyo umursamıyorum sona karnımdan bellime kadar vurmaya basliyo lan noluyo dedim kendimce🤣🤣🤣 sona siddetlenmeye basliyo doğuruyom sanırım dedim hiç beklemiyordum bir handa 🤣🤣 sona eşim yoktu onu aradım uzaktaydi neyse dedim bekliyim daha da şiddetlendi halamı aradım onunla gittim sagolsun hep yanımdaydı, geldim beklettiler tabi beni sancimla birlikte 1 saat boyunca resmen sona beni aldılar baktılar açılmam olmuş 2 cm nstye aldılar sancim düzenli ilerliyo , sona bana dediler 1 saat yürü sona tekrar gel diye gittim yürüdüm ağlayarak sancim gelince oturuyordum bitince kalkıyordum butsin artik dedim1 saat bitti gittim hala tmm bekleyin diyorlar 40 45 dk sona anca geldiler sinirlendim buralarda sürünüyorum onlar gimil gimil , beni aldılar baktılar 4 cm olmuş artık dayanamiyom dedim epiturali istedim tmm dediler yine bir 30 dk bekledim daha da çektim kendi kendime , sona geldi yaptılar epiturali sona rahatlama geldi resmen yuzum güldü 😆 sona her saat baktılar 6 olmus tekrar baktılar 7 olmuş 7 olunca suyum patladı resmen onu hissetim patladığını, sona beni doguma aldılar 15 dk falan sürdü bebegim kollarıma verdiler o kadar güzel bir duyguyduki ama korktuğum gibi olmadı yani dogum :) sancılar korktuğum gibi oldu ztn , hiç de dikişsiz yırtılması da olmadı bebegim 3.630 doğdu😍😍❤ ve hersey yolunda Allaha şükür sorularınız varsa cvblayabilirim😍❤😁