Nur4400 Bebegininnannesii1 He benım var gene esorfman gıyınce fln bel kısmımdan ztn sıktıgı ıcın anlasılıyo ama öyle mont fln gıyınce ztn bellı olmuyo
Fatma_tole Nur4400 insan çok hevesleniyor hemen çıksın belli olsun diye bende öyleydim ama kıyafetlerim olmamaya başlayınca hemen doğsun istiyorum şimdi de 😂
Nur4400 Fatma_tole evt oyle oluyo ya bn ıstahsızım cok arkadasada sordum normalmıdır kı dedıl yemek zorla yıyorum
Mommyy0708 Nur4400 ben nerdeyse doğurcam (35 haftalık) hala karnım çıkmadı. Dışardan bakanlar hamile olduğuma, hele 9. Aya gireceğime inanmıyorlar
Nur4400 Mommyy0708 kiminin iç karnı genıs olunca öyle olur dıyolar aman Buda avantaj aslında bı yandan😀😀
Mommyy0708 Nur4400 aynen bi yandan öyle, hem kiloda hiç almadım. Karnım sertleşmedi bile asla hamile karnı gibi değil. Sadece yemekten sonra şişer gibi oluyo seviniyorum aha karnım çıktı diye birkaç saat sonra eskisi gibi oluyo🥲😅
MugeGuness Nur4400 5 aylık benimki daha çok hafif belli oluyor. 6. Aydan sonra tamamen belli olmuştu ilk gebeliğimde
hayalperest2310 Nur4400 üç ay çok erken 20 den sonra çıkmaya başlıyor zaten ki İnan göbek çıktıktan sonra da keske çıkmasaydı diyeceksiniz benim dışardan 32 haftayı geçince belli oldu şimdi tam bir tosbik olduk 😂😂
catandgirlmom Nur4400 yani şuan 28+5 iz karnım artık kocamannn geç çıktı ama baya çıktı endişelenmeyin çıkıyor bende hiç çıkmadı diyordum 😊
Nur4400 catandgirlmom evet bırde bırsey sorucam üç aylık da ıstahsızlık normalmı abla hıcbırsey yıyemıyorum zorla yanı
catandgirlmom Nur4400 bulantım çoktu benimde o yüzden iştahsızlığım vardı, ilk 3 ay kilo alınmasını tavsiye etmiyorlar zaten 😊 5. Ayda iştahım bir açıldı şuan her şeyi yiyebilecek potansiyeldeyim kilo almamak için dikkat ediyorum birde şekerim sınırda çıktı diye
Minik0222 Benimde önceki gibi ayva göbeğim var :) amaan zaten ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi. Önceki gebeliğimden tecrübeliyim. Ne uyuyabilirsin ne rahat oturabilirsin. Şükredelim 🌺🌺
Nur4400 Mommyy0708 kıyamam ya bnde oyleyım AA dıyorum karnım cıkmıs sonra He ben yemek yemıstım ondandır dıyorum😀😀😀😀