Nur4400 Kızlarrr 3 aylık hamıleyım fakat karnım bellı olmuyor cok cok dar gıyıcemkı bellı olsun normalmıdır ya
gizemakk Nur4400 tabi ki normal ben 6 aylık hamileyim yeni cıktı acele etmeyin inanın sistikce agırlık oluyor sıkıstırıyor kaburgalarınızı oturamıyorsunuz bile :)
Fatma_tole Çok normal benimde öyle oldu iç karnın geniştir benim gibi 4 buçuk aylıkken belli olmaya başladı şuan 6. Ayın içindeyim daha net belli oluyo ama normal göbek gibi hala😀 görenler şaşırıyor hamile olduğuma
ArvenMom Nur4400 doğru diyorlar yani acele bi durum yok bebek sağlıklı olsun göbek çıksın çıkmamasın çok dert etmemelisin
Gln0110 Nur4400 çok normal tabiki 😂 16-17 den sonra anca çok minik belli olur. Sonra zaten tutamazsın :)
Nalanmaral Nur4400 Nur4400 tayt giyip belime kadar çekersem azıcık bi çıkıntı oluyor ama hamile gibi gözükmüyorum 4. 5.aydan sonra kılo almaya başlıyorsun zaten genelde ben geçen hafta bir kılo aldım 51 dim 52oldum
Fatma_tole Nur4400 insan çok hevesleniyor hemen çıksın belli olsun diye bende öyleydim ama kıyafetlerim olmamaya başlayınca hemen doğsun istiyorum şimdi de 😂
Bebegininnannesii1 Nur4400 aynen bende çok çıksın istiyorum 🤭 ama iyice kurudum zaten zayıftım önceden dar olan pantolonlar şimdi bol oluyor 🤣🤣🤣 o kadar yani 0 hiç yokk…
catandgirlmom Nur4400 19. Haftada biraz çıkmıştı karnım 😊 12 de falan zaten sıfır göbektimm ahh eski günler 😂
Nur4400 catandgirlmom kımınınkıde 4 aylıkken bellı oluyo benım yengem hamıle 5 aylık karnı masallah cıkmıs
Nur4400 Bebegininnannesii1 He benım var gene esorfman gıyınce fln bel kısmımdan ztn sıktıgı ıcın anlasılıyo ama öyle mont fln gıyınce ztn bellı olmuyo
catandgirlmom Nur4400 yani şuan 28+5 iz karnım artık kocamannn geç çıktı ama baya çıktı endişelenmeyin çıkıyor bende hiç çıkmadı diyordum 😊