Gupssse Greenmomy önceki dr özelde o da başka özel hastaneye yönlendiriyor .hastanede raporu cikartiyrmus ama hem dr muayene parası hem rapor parası ödeyecekmişim yani tutar da söylemiyor telefonda yarı ola hayrola diyrm artık
Haticeninannesiii turkuaz_ dahiliyeye sıra alın durumunuzu anlatın kullanmam gerekiyor ama maddi olarak para yetmiyor diye bacakta pıhtı gösterip rapor çıkartır ücretsiz alırsınız
Haticeninannesiii Gupssse lütfen çaba gösterin aksi bi durum yaşamak daha yıkıcı elinizden geleni yapın kullanin benim de 2 kaybım vardi 1 kızımdan sonra, şimdi kan sulandirici kullanıyorum hamileyim elimden geleni yaptım ve ücretsiz aldim
Ruhsar35 Gupssse canım ben özel hastaneye gidiyorum enox kullanıyorum bir seferde 6 kutu yazıyo doktorum rapora ve 6 tl çıkıyo ödemesi
___ozlm___ Gupssse rapor toplu alım için yapılıyor sürekli kutu kutu yazdırmaman için eğer doktorun tanı kodunu pıhtılaşmayla alakalı bir kod olarak girerse yine ücret ödemezsin ancak bu seferde her 10 günde bir yazdırmak zorunda kalırsın
arirangg Gupssse Peki genetik raporunda pıhtılaşma çıksaydı özel muayenesi olan doktor o zaman rapor çıkarabilir miydi yoksa yine de çıkaramaz mı
Gupssse Kızlar hepinize çok teşekkür ederim bugün perinatoloji den randevu aldım açıkladım her şeyi o da gereksiz kullanıyorsun dedi ve ecoprin yazdı sadece ben de mecbur iğne felan kullanmiyrm artik