Esraanne Bizde 6+5 olduk hafif mide bulantıları var bide ara ara kasık ağrıları 🙄 çok şükür böyle devam ederse güzel bence 🤗 allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah 🙏🏻
Sinem11 gizemgb bende 7+3 😊 bende bulanti var ama kusmuyorum halsizlikm arada benimde karnimda agri oluyo doktora sormayi unuttum normal mi diye özellikle gece🙄
gizemgb Sinem11 benim doktorum agrilarin cok normal oldunu soyledi rahim buyudugu bebek yerlestigi icin. Kanama olmadikca korkma dedi. Saglikla kucagina alirsin ins canm:)
Dtcy Ben 7+2 deyim göğüslerim felaket hassas durumda iki üç gündür mide bulantısı yaşıyorum doktora gidecek arkadaşlara tavsiyem geçtiğimiz Cuma kontrol için ilk kez gittim 48 kiloyum ultrasonda ne bebek ne kese görünmedi doktor da biz de gerildik doğal olarak probla alttan baktıklarında zor görebildik ancak 😞 zayıf olduğum için görünmediğini söyledi doktor çok stres oluyorum bu ara cildim çok fazla sivilce döktü kızlar yaşam kalitemi çok etkiliyor acıyor sivilceler felaket görünüyor bu konuda bilginiz bar mı ne yapabikirim
Szn22 Kuzucumveben Bizde beşinci haftamızdayız aşırı uyuma isteği yorgunluk ve mide bulantısı oluyor göğüsler aynı şekilde şişkin ama ağrı acı Yok birde gün içinde ve yatarken kasık ağrısı oluyor canım
EsilaErtugrul Bende 6 haftalıgım, ikinci gebeligim. Aşırı bulantı var sabahları geceleri günün hersaatinde hatta🤢 belimde kasıklarımda çok ağrı var. Yarın doktora gidicem. Ve aşırı halsizlik hep yatma uyuma isteği var😔 birinci gebeligimdede böyleydi. Çok zor ilk zamanlar..
Babyloading Bizde bugün tam 5 haftalık olduk , kesemizi gördük . Arada bir özellikle geceleri kasık ağrım oluyor kısa süreli. Haftaya kalp sesimizi duymaya gideceğiz inşallah herşey yolunda devam eder 🤗
Tugcec01 Gokce_pelit aminnn inşş kuzum allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsin cğmlemize ♥️🤗🤲🏻😘🤰🏻
Babyloading Kuzucumveben vajinal baktı canım , kaç mm olduğunu sormadım ultrason çıktısında da yazmıyor ama haftayla uyumlu olduğunu söyledi🙂
Elizveannesi Ben 5+4te gittim dra, kese, bebek, kalp atışı ritmini gördük ekranda . Ses vermedi cihaz. Ayın 12sinde randevum var tekrar. İnşallah bu kez kalp atışını da duyarız 🙏
anneeylul Bende 5+4 um Hayirlsiyla.. Bende de surekli bi halsizlik soz konusu ve arada gelen mide bulantilari.. Bazen su gibi akinti sa mevcut.. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun , Vaktinde saglikla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi 🤗🤗🌿🌿
Beyza12345 Bhrsu canim benim doktor çok net bindoktor bende öyle düşündüm hatta erkenden gitmek istedim kalp atisininduymak icin fakat zamanı var kalp atmazsa olabilir duyamamayabiliriz dedi beklemiştik ama beklemekten fayda var canim 😘😘
Bhrsu Beyza12345 aynen öyle canım 😊 beklemek sabretmek lazım bende haftaya gidicez işte nasipse bakalım 6 haftalık olucaz duyulur mu sence kuzum 🙏🏻