Kuzucumveben Ben 5+2 günlük hamileyim kızlar mide bulantısı Yok bariz göğüs agrısı yok sadece hafif kramp seklınde kaşık agrıları oluyor birazda uyku göğüslerimde agrı yok ama sadece şişlik var sizde durumlar nasıl
Elizveannesi Kuzucumveben 6+3 ile yola devam ediyoruz. Gögüs hassasiyeti aşırı derecede var. Çok ağrıyor. İç çamaşırımı değiştirirken bile acıyor. Mide bulantım kusma henüz yok. Ama reflüm vardı normalde de. Gün içinde bikaç kez rahatsızlığını yaşıyorum. Onun dışında herşey normal🙏🙈
Tugcec01 Kuzucumveben 5+6 olduk biz 👼🏻🤰🏻😘♥️ Mide bulantım sabah ve geceleri çok oluyor kuzum uykum oluyor ve çok halsizim 😔 hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inş Bebişlerimizi ♥️🤗🤲🏻🤰🏻👼🏻🤲🏻
Szn22 Kuzucumveben Bizde beşinci haftamızdayız aşırı uyuma isteği yorgunluk ve mide bulantısı oluyor göğüsler aynı şekilde şişkin ama ağrı acı Yok birde gün içinde ve yatarken kasık ağrısı oluyor canım
Haticecakir_88 Bende de hic belirti yok, eskiye bakarak daha enerji doluyum anlamiyorum 😄 Birincide bulantim uykum fln vardi hemen bunda daha farkli, azcik adet agrisi gibi gelip gecici agrilar var, bide gögüslerim sis agri yok insallah hersey yolundadir, daha bugün 5. haftaya girdik
gizemgb Ben 7+5teyim bulanti kusma vs hic olmadi sadece karın ağrım oluyor arada bir de göğüslerde şişme başladı
Sinem11 gizemgb bende 7+3 😊 bende bulanti var ama kusmuyorum halsizlikm arada benimde karnimda agri oluyo doktora sormayi unuttum normal mi diye özellikle gece🙄
DilekGedk Benimde 6+3 lük iyi gidiyo akıntı oluyo biraz hafife iğne batması gibi kasık ağrım oluyo mide yanması oluyo süt içince geçiyor gibi Allah hepimize sagsalim kucagımıza almayı nasip etsin🙏😌
Bhrsu Tam 5 haftalığım bende ufak ara ara kaşık agrılarım oluyor göğüs hassasiyetim şişmesi var şuan sadece 😊 Rabbim sağ saglim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻♥️ Bu arada keseyi ve kalp atışını kaçıncı hafta gördünüz kızceler?
Bhrsu Beyza12345 ay ne güzel Rabbim kucağına sağ saglim almayı nasip etsin canımm doktor bana bu hafta gelmemi söyledi keseyi görmek icin ama ben acaba bi hafta daha beklesemde Rabbim nasip ederse insallah kalp atışınıda keseyide aynı anda görürüz diye düşündüm
Beyza12345 Bhrsu canim benim doktor çok net bindoktor bende öyle düşündüm hatta erkenden gitmek istedim kalp atisininduymak icin fakat zamanı var kalp atmazsa olabilir duyamamayabiliriz dedi beklemiştik ama beklemekten fayda var canim 😘😘
MeryT Bende 6+4 günlük hamileyim, yarın kalp atışını dinlemeye gideceğiz . Ama kistim varmış buna çok üzülüyorum 😞
Seymakayaoglu Slm Kizlar bende yeni katildim araniza 5+5 günluk hamileyim bende kalp atisini daha duymadim
Tugcec01 Gokce_pelit aminnn inşş kuzum allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsin cğmlemize ♥️🤗🤲🏻😘🤰🏻
Mutlulugummm 8+5haftalik hamileyim bende sizin dönemde uyku vs mide bulantısı yoktu ama 7.hafta sonrası olmaya başladı herşey çok fazla umutlanmayın bisey olmuyo dye🤣😂😂