iremkarademiir CmreKsidar lc waikiki Home a bakabilirsiniz ben kendi nevresimlerimi de oradan aldım taş gibi bebişe de ordan aldım
CmreKsidar iremkarademiir ya benim bulunduğum ilçedeki Home ürünü çok az Fethiye ye gidince bakmıştım ordada adam akıllı yok. Birde uygulamada daha pahalı mağazada daha ucuz internetten almak istemedim o yüzden
Ozlemduman CmreKsidar ben 2019da oğluma özdilekten almıştım gayet kaliteli simdi ikinci oğluma kullanıcam bir nevresim bir pike şeklinde almıştım o zaman
CmreKsidar Ozlemduman doktor kontrolüne gittiğimde Özdilek’e bakayım hiç aklıma gelmemişti bulunduğum ilçede yok.
Summerwine CmreKsidar LC Waikiki uygulama çok iyi aslında kuponlar oluyor baya uyguna geliyor bende oradan aldım.Bir tanede bimden gelenden almistim
Binnur-cam CmreKsidar canım eve yakın bi kumaşcı yorgancı varmı araştır benim annem çekmeköyde oturuyo özel yaptırdık kumaşı annem beğendi modeline baktım ben resimle diktirdim ..
CmreKsidar Binnur-cam evet var hatta kayınvalidem bugün yorgan yaptırıp getirmiş yarın ona da bakabilirim. İçime sinmezse internetten bakayım
CmreKsidar Summerwine lc uygulamaya mağazaya göre pahalı ama bizzat kaç kere şahit oldum. Mağazada 400 TL olan nevresim takımı uygulama da 490 dı. Kupon denk gelirse yine nerdeyse aynı fiyatlara geliyor ama bakıyorum orayada teşekkür ederim☺️
Binnur-cam CmreKsidar birde lcwdan aldım ben kumaşı cok kalın değil ince kumaş ama güzel ben beğendim uygulamasından sipariş verdim ilk kullanıma özel güzel indirim oluyo..
catandgirlmom CmreKsidar bunu aldım aşırı beğendiğim için birde ikeadan aldım 😍 bebişim gelsinde kullanalım ❤️
Summerwine CmreKsidar rica ederim.Ben küçük bir yerde yaşadığım için mağazaya her zaman gidemiyorum online kullanıyorum en son 260 TL ye aldım bebek için ama 3 ay falan oldu zam gelmiştir tabi
CmreKsidar Deletedmom_106 Aa çok tatlı olmuş bende bulunduğum yerden bakacağım bi kumaşçılara hiç alışkın değilim aklıma bile gelmemişti ☺️
Sevilay_1 CmreKsidar Trendyolda yağız homeden aldım kumaşı kaliteli hemde diğer yerlere göre fiyatında uygun
Deletedmom_106 CmreKsidar iyi kumaşçılar vardır bulunduğunuz yerde ordan bakın ben öyle yapmıştım . 2 yıldır rengi hala aynı .. bi de istediğim renklerle yaptırmak istemiştim. Annemin hediyeleri bütün tekstil ürünleri sadece ben sectim 😂
kullanici1234bes CmreKsidar “ Tuğba Kuğu” hem beşik için hem de Montessori yataklar için çok güzel ürünleri var. Dolap uygulamasında da fazla basım yaptığı ürünlerini satıyor kendi sayfasından daha uygun 😊