CmreKsidar Daha önce de açtım bu postu yazan olmadı belki görünmemiştir şimdi gören olur. Asla içime sinen bir yer bulamıyorum. Özel ölçü yapan bir yer olursa daha çok sevinirim yaptırıp yada alıp memnun kaldığınız yerler varsa yazar mısınız ?
guzelanne01_ CmreKsidar yataştan almıştım canım ben komple set olarak yatağı nevresim takımı batanniyesi yorganı
Melisiniz1205 CmreKsidar ben instagramdan yaptırdım sayfa adı: bebeknevresimi_ gayet güzel ve özel ölçüye göre yapıyorlar tavsiye ederim☺️
tugcee0 CmreKsidar Ben bunu sipariş verdim bugün annemler ve kayınvalidemler de süslettirecekler yeter şimdilik
Eceecim CmreKsidar trendyoldan almıştım. Markası Yataş. Renkleri baya canlı hem de indirimde almıştım. Bakabilirsiniz
CmreKsidar guzelanne01_ yatak bende alacağım yataşa bakmıştım nevresim takımı da bakayım teşekkür ederim☺️
CmreKsidar Melisiniz1205 bu arada aşırı güzel modeller çok beğendim attığınız sayfayı çok faydalı oldu 🌸
guzelanne01_ CmreKsidar çokta memnun kalırsın kızımda aldım 2011 de kaldırdım oğluma kullanacam Allahım izin verirse yeşil beyaz almıştım ben yeni almışım sanılıyor o kadarki kaliteli ve güzel at at yıka hiç bişey olmuyor
CmreKsidar guzelanne01_ valla çok sağolun insanın beyni sulanıyor nereye bakayım napayım hiç bilememiştim ☺️ Bir iki yer önerilse bile yetiyor insana☺️
Melisiniz1205 CmreKsidar bende burdan tam 3 adet yaptırdım modelleri baya güzel, ama zamanınız yaklaştıysa hemen yazın ben yaptıralı 2 ay oluyor yeni geldi🥲🥲 cünkü sıraya göre alıyorlar 🙏🏻🐣
CmreKsidar Melisiniz1205 aaa öyle mi benim 1 ayım var yetişmez o zaman ama yedek olarak alabilirim çok beğendim cünkü ☺️🥺
Nklciliss1 Bebek nevresimleri çok gereksiz pahalı(gerçi her şey artık pahalı) . Ben sosyete pazarından 150 tl ye yorgan kılıfı aldım pamuk saten onu bi yorgan bi çarşaf bi yastığa çevirdim fikir olsun sizede
CmreKsidar Nklciliss1 ben küçük bir ilçedeyim birde turistik bir yer pazarlar pahalı yani 😂 aynı fiyat mağazayla ama büyük bir şehirde olsam düşünürdüm mantıklı
CmreKsidar Nklciliss1 yorganını ve yatağınıda kayınvalidem aldı ben sadece nevresim alacağım ama herşey pahalı doğru diyorsunuz