Miray2323 Mrb kızlar bende şehir hastanesinde Emre bey e gidiyorum allah razı olsun devlet şartlarında iyi bi hekim.ama başı çok kalabalık buna rağmen elinden geldiğince ilgileniyor.geçen cuma gittim ameliyattaymış 8 tane sezeryandan çıkıp geldi ama hala güleryüzlüydü.bazen kiloyu bizim sormamız gerekiyor çünkü günde 80-90 hasta bakıyor aklından çıkabilir gayet normal.
melektb Miray2323 evet canim cok guler yuzlu iyi biri bende ilk gez gitmeme ragmen cok guzel karsiladi kilosunu boyunu hep net sekilde soyluyolardi emre beye sordugumda 10 gun geri dedi net soylemedi bu yuzden sizlere sorayim dedim soylemiyor mu diye
Miray2323 melektb yok söylüyor normalde canım yoğun anına denk gelmiş olabilirsin:)) ama görüntü veremiyorlarmış hastanede kağıt yokmuş bana ekran resmî çektirdi:)
Eslemyaren melektb emre bey bende gittim söylemedi medical gittim orda fethi bey çok güzel açıkladı bebeğimin yüzünü ultrason görüntülerini verdi 😊
melektb Eslemyaren canım benimki nazlı baya yuzunu gormeye gittigimde hep elleriyle kapiyordu dogduktan sonra gorurum artik :))
incitanemm melektb Sewo kızlar detayliya girdim herşey yolunda gözüküyor çok şükür 20 dakika ya yakın kaldım içerde flaş götürmüştüm fakat hıc kullanılmamış olması gerekiyormus yani sıfır flaş olucak daha önce başka bilgisayarda kullanılan flaş kabul etmiyor
Sewo incitanemm gözün aydın canım benim.saglikla kucağına al.sira bizde inşallah bende alayim flash o zaman canim birşey soracam burçin e gittin demi Kaç gün önce randevu aldin
incitanemm amin ins hepimize Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin burçin beye gittim 5 yada 6 gün önce aldım sanirim
senayck incitanemm bana 10 10bucuk gibi burda olun dediler net bir saat vermediler süresi belli olmadığı için mi acaba ben yeni flash aldım doktorun gözünün önünde acayim bari 😊 hayırlı olsun size de içiniz rahatlamıştır
incitanemm senayck evet şuan rahat ins ileride bi sorun çıkmaz zaten söylüyor doktor bu cihazlar yüzde yüz bilgi vermez diye banada öğlen 1de randevu vermişti hatta bi kackisiyede ama 2 saat bekledim orda giriş saatine göre aliyolar
YildizEda Hayırlı akşamlar kızlar bende az önce randevu aldım da Uğur beye alabildim diğerleri için randevular gözükmüyor dediğinden muayene olanınız var öı bilgisi olan var mı
YildizEda Bugün nazan hanıma gittim bebek ters olduğundan bilgilerini tahlillerini alalım haftaya geldiğinde sana gün versinler dedi haftaya ben olmayacam dedi her doktor planlı ameliyat yapmıyormuş işte Emre beye Cengiz beye alabilirsin dedi bunlara da randevu vermedi 182 Nazan doktor da başka hangi doktorları saydı hatırlayamadığımdan burda da İlhan beye iyi denmediğinden Uğur beye aldım 👀👀 37. Haftam bitmek üzere
Miray2323 YildizEda Emre bey görseydi canım müsait olsa yapardı ameliyatını ama randevusu çabuk doluyor
melektb YildizEda canim mhrs de sabah 9 da randevu gozukuyor emre beye ben internetten aliyorum malesef bende 9 a aldim baska randevu bulamadim.