senayck incitanemm fırat üniversitesine mi gideceksiniz detayli icin ben persembe burçin beye gidicem de sizde galiba öyle çıkınca önemli bir şey olursa soylermisiniz flash götürmek gibi mesela dikkat edilecek birşeyler varsa
melektb incitanemm Sewo senayck kizlar ac gitmeyin karniniz tok olsun yaniniza tatli biseyler koyun mutlaka :) benimki cok nazliydi gostermedi 3 kere muayne oldum surekli tatli biseyler tukettim donsun diye
senayck incitanemm melektb tb bugün burçin beye detaylıyı yaptırdım flashta görüntüleri aldım ama raw formatında resimler minik minik gözüküyor sizde aldınız mı görüntüleri aldıysanız açabildiniz mi
incitanemm melektb Sewo kızlar detayliya girdim herşey yolunda gözüküyor çok şükür 20 dakika ya yakın kaldım içerde flaş götürmüştüm fakat hıc kullanılmamış olması gerekiyormus yani sıfır flaş olucak daha önce başka bilgisayarda kullanılan flaş kabul etmiyor
senayck melektb ben daha cinsiyetini bile bilmiyorum 🙈 o kadar hareketli ki ve bacaklar da hep kapalıydı başka ilden gelicem inşallah çok uğraştırmaz😊 teşekkürler
melektb Sewo firat universitesi burcin beye gitmistim canim sehir hastanesi yoktu benim zamanimda ben 36+3 um suan
melektb senayck Valla canim cinsiyet icin soylemedim sadece yuzunu gostermiyor sirtini donuyor onunu gostermiyor ben 3 kere surekli biseyler yiyip girdim baya ugrastirdi beni gun boyu hastanedeydim =)
melektb Sewo insallah canim sizlerde saglicakla kavusun yavrunuza insallah.. evet cok memnun kaldim espirili hos sohbetli guler yuzlu ilgili bi doktor.. Kullanilmamis flas gotururseniz goruntuleri atiyor. Flasinizin ici bos olsun virusden dolayi.
Cananncann Anneyimm3 özelde Doğum yapınca heyet raporu veriyorlar mı canım ben de çalışıyorum da ikinci dönem rapor almak zorundayım
melektb Anneyimm3 canim bisey sorcam emre beye gittim bugun bebegimin kilosunu ve boyunu soylemedi kilosu 10 gun geri dedi sadece ultrason fotosuda vermedi sizde de boyle mi kilo boy soylemiyor mu
Anneyimm3 melektb ben hem anadoluya hem emre beye gittigim icin emre beye hic boy kilo sormadim o da soylemiyo zaten.devlet hastaneleri genelde soylemiyo sanki.sadece bi defa soyledi sanirim iri bi bebek geliyo gelsiimi gayet iyi dedi 1700 gram demisti o zaman.
Eslemyaren melektb emre bey bende gittim söylemedi medical gittim orda fethi bey çok güzel açıkladı bebeğimin yüzünü ultrason görüntülerini verdi 😊