Nidaylmz Ebrudemirtas merhaba bende oğlum için aynı şekil bulmuştum malzemeleriniz ne kadar tuttu acaba
Ebrudemirtas Nidaylmz isimli kasnak 35 tlye yaptırdım kuzu ipi 40-45 civarı tam hatırlamıyorum kurdela da 10 tlye almıştım hepsi 100 anca tuttu 😌
tugcee0 EdaByrc tamamdır söyledim şimdi ablama sipariş vermemiş zaten başka yerden bakacağız teşekkür ederim ☺️
giezemss-1 gunesmoms23 instagramda zgtasarimatolyesi henüz daha gelmedi siparişim ama tamamlananları görüyorum çok güzel yanında yastık taç falan da gelşyor TL
Gamzedmrr Biz de bugun 35 olduk bebeğim cok hareketli bu hareketleri artık benim hayatımı zorlaştırıyor agrılarım oluyor sıcak bi duş bütün agrılarıma iyi geliyor rahatlatıyor ama her ağrıdığında da duş almak iyi mi onu bilemıyorum 🥹
NesliMomm gunesmoms23 “Birsurumalzeme” İnstagramda sayfası var ilk kapı süsü modellerini tasarlayan ve malzemeleri satan yer. Daha önce Bursa’da yaşarken almıştım malzemelerinden güvenilir bir yer. Yine ordan sipariş ettim malzemeleri kendim yapacağım el emeği nasip olursa. Örnekte atabilirim isterseniz.
EdaByrc 55Ozge41 yok yok yorumlar sınırlı olunca mi şüphelendim bolu diye adres yazmış bende boluluyum yazdım dükkanımız 10 gün kapalı ama dedi 😂