cauuv1 Parti malzemesi satan yerden aldım ismi 10 dk da yazıyorlar. Gitmişken başka süsler de aldım yastık kapı süsü sepeti tülü hersey
mmervees Cihangirmom çok teşekkür ederim sağolun 🥰🥰 sizin de elinize su dökülmeyecek ne yetenekleriniz vardır kim bilir 🤩🤩🤩
yasemin1622 Sedaorannn bayıldım buna gerçekten malzemeleri nerden aldınız aynılarını bulabilir miyim acaba
arelbaby Nidaylmz instagramda demirelsüs yazın çıkar . https://instagram.com/demirelsus?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Sinem011 Ersagununannesi bende aynısını yaptırdım eğer Adana’da yaşıyorsanız aldığım yeri soyleyim ordan alın 200 liraya aldım ben
Snowel ecmelifinannesi benim okuduğum yorumlarda olumsuz bir yorum görmemiştim ben beğendim göründüğü gibi geldi fiyata göre çok iyi bence
Buustncr  320 tl’ye yaptırdım. Yaşadığım yerde makrome işleri yapan genç bir arkadaş var. Ona yaptırdım
Nidaylmz Ebrudemirtas merhaba bende oğlum için aynı şekil bulmuştum malzemeleriniz ne kadar tuttu acaba
alparslansmother nur_seyma bu astiginiz askidan banada lazim kiraci oldugumuzdan kapiyi delemiyorum nerden aldiniz
EdaByrc Ben bu sayfadan yaptırıyorum henüz bitmedi devam ediliyor sağolsun gizem hanım ayrıntıları ile atıyor ☺️ haftaya falan gelir büyük ihtimal ürünlerim