Tugce1506 Benim canım bulgur pilavı istedi sebzeli, köfte , salata belki yanına biraz patates püresi 😍
selinsmother ysmnprltn he gerçekten kolay bizim kocalar hele ne yesek diye kendi düşünüyor sağolsun beni dertten kurtarıyor 😂
Mutlulukkk Kizzz ben hala bulamadimm bsey. Yorumlara baksamda yokk,😂 ay nolur baska birileri daha yazsinn 😂😂
Moommyyy Lahmacun çekiyor canım benim yaa siz yiyor musunuzz 🫣🙄 ben yiyorum hamileliğimde ama bilemedim
Hayriye1234 Moommyyy bugün yemek yapmadım. Lahmacun söyleyeceğiz 😄 bulunduğum yerde lahmacundan başka bir şey yiyemiyorum dışardan
cokcahilsinkeskesovsem Yemek yapmak istemiyorum artık boşanmak istiyorum anamın evini istiyorum tanıdığınız avukat var mı😩😩
myangelson Bersu26 köfte patates yanına salata ve sumaklı soğan yapcam da çorba ne yapsam bulamadım 🤦🏻♀️
Zehross03 3 aydır dışardan yiyoruz artık maske falan bişey yapıp hazır döner aldım onu kavurcam yanına pilav yeter 🤮 yazarken kustum resmen nasıl pişirceksem 🥺
mercimekkoftesi1 Ay bazı hanımlar ne güzel menüler yazmış maşallah 🧿 Ben kuru ekmek versem şükredecek haldeyim bu ara 😄 33 haftalık oldum ağırlaştım, ayakta duramıyorum, 19 aylık bi bebe daha var evin içinde 2 yal sendromlu 💆🏻♀️
Mustafayigitvebeytugannesi mercimekkoftesi1 kız aynı durumdayiz ya bende 32 haftalık oldum ayakta durcak halim yok evde iki tane daha çocuk var biri 5 yaşında diğeri 16 aylık üstelik ikisi de hasta bende halsizim eşimde akşama et istedi daha da buzluktan çıkarmadım eti 😭😭 dünden kalan yemeği de az önce çocuklara yedirdim kara kara düşünüyorum 😂😂