Gizzgzz Bersu26 valla ben en basitinden Bi makarna salatası yapacam gen işim çok hem yarın kardeşim gelecem hem de ayakta çok durmam yasak asıl yarın ne yapsam diyorum
Tonton Gizzgzz bende tavuk şiş ve patates yaptım pişiyor ama nasıl yoruldum pişmanım ve canım şimdi de makarna salatası çekiyor🤣🤣
mylittlebabym selinsmother ayy yana yakıla ne yapacağım diye düşünüyordum canım da yemek felan istemiyordu, yorumu görünce çok mutlu oldum tamam bende pizza yanına da patates kızartması yaparım oh mis🙈
ysmnprltn Kız kısır yapıcam yanına da patates salatası yapıcam kocamla gün yapıcaz inş güne gelirken bi çeyrek alır gelir
selinsmother ysmnprltn erkeklere zulüm🧯 çok şükür çorba sulu yemek pilav felan sevmiyor 😂 mercimek köftesi tek başına yemek oluyor
ysmnprltn selinsmother kız benimki de kahvaltı hastası her gün önüne kahvaltılık koy sesi cıkmaz. Neyse kapatılmasın erkekler ya cok da zor istekleri yokmus😂
selinsmother ysmnprltn he gerçekten kolay bizim kocalar hele ne yesek diye kendi düşünüyor sağolsun beni dertten kurtarıyor 😂