anneoluyorm_ Çok şükür bugün 19. Haftaya girdik Sizler kaç haftalık oldunuz ? Rabb’im hepimize hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲 Allah’ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲
Aysecan0335 24.hafta 1 günlüğüz zaman geçmiyoo diye yakınırken şöyle bi bakınca çabucak geçmiş gibi geliyo sankii:)
anneoluyorm_ Aysecan0335 Bana da zaman geçmiyor gibi geliyor ama her gün bir adım daha yaklaşıyorum oğluşuma🥰
etkafa Ebrulianne06 çok şükür canm benim başından beri hiç sorunum olmadı hamile olduğumu ultrasonda görmesem hamileyim demem yani sizin nasıl cinsiyet belli mi ilk hareket falan hisssettiniz mi ☺️☺️
Ebrulianne06 etkafa cok iyi sevindim :) kizimiz olcak daha hareketlerini hissedemedim belirgin olarak :) sizin de durumlar nasil:) devlet mi ozel mi takiplisiniz
ekim22_ Ebrulianne06 Ebrulianne06 merhaba 18+5 olduk bizde kızımla ama henüz hareketlerini hissedemiyorum. İlk hamileliğim olduğu içinde biraz endişeleniyorum.
etkafa Ebrulianne06 ben ilk başlarda devlete gittim canım yeni geçtim özele benimki de erkek ☺️Benim de ilk gebeliğim yarın 18+5 oluyoruz ve kontrolümüz var
Ebrulianne06 ekim22_ benm de ilk gebeligim genelde 20. Haftadan itibaren hissediliyo diye biliyorum o yuzden hic tedirgin olmayin ilk gebeliklerde biraz gec hissediliyomus