Gul12345 annesinin_kelebekleri sennde 2 günün kaldı deme Hadi ayrılısi ya ins vardır Hiç pozitif görmemişim gibi gelmiyor alıştık negatif negatif
annesinin_kelebekleri Gul12345 takvime göre bu gün adet olmalıyım ama iki üç gün gecikebilir , ben 28 i bekliyorum
hulyaca annesinin_kelebekleri 3 gebeliğimi de adetim gecikince öğrendim. Sonrasında çift çizgiyi görünce de kan verdim ☺️☺️
Gul12345 annesinin_kelebekleri Bi kaç gun artık test yapmak istemiyorm gerçekten ck bunalmış hissediyorm negatifden
annesinin_kelebekleri Gul12345 aynen bende yapmam iki tane test kaldı zaten 10 tane almıştım erken gebelik testi, bu ayda yok gibi geliyor bana 😔
annesinin_kelebekleri Gul12345 yok olmadim bekliyorum , dün test yaptım yok negatif yarın gelir diye düşünüyorum, sen naptin
meltemmmxx annesinin_kelebekleri mrb ya birsey sorcam gecen ay kimyasal gebelik gecirdim betam sifirlanmisti……. Dün yani adet günüme 1gün kala şansa kan verdim şok oldum 33.5 çıktı telrardan kimyasal olabilirmi acaba saglikli hamilemiyimdir ?????
Aysel_krdg meltemmmxx neden kimyasal olsun aklına getirme 2 günde bir kan ver artışı izle hayırlı olsun
annesinin_kelebekleri meltemmmxx hamilesin demektir canım hayırlı olsun, beta artışını görmek için iki günde bir kan ver, sağlıcakla kal
annesinin_kelebekleri Gul12345 test yapmadın mı sabah yapcam demişsin 🙃 bende hiçbir belirti yok mide bulantısı var biraz oda piskolojik eminim, geçen sefer gecikmemde de böyle olmuştu
Gul12345 annesinin_kelebekleri raneevu aldim doktordan lafta almayacaktim bekleyeceksin ozmna kadr olmazsam artik
annesinin_kelebekleri Gul12345 gebelik yoksa zaten adet söktürücü verecek doktor, boşuna o kadar para verdim geçen seferde, ilacım var zaten bir hafta bekleyeceğim gelmezse söktürücü kullancam