MelodyFairy İki gün gecikme yoğun akıntı göğüs hassasiyeti var ama düzensiz de olduğum oluyor 🥹 yine de emin değilim hamile olabilir miyim?
Mercan_Lina MelodyFairy bende tereddüt etmiştim ilk başta hemen hemen her gün test yapıyordum eşimin zoruyla ve çıktı doktor göremedi kan testindede çıktı sonra🥰😘İnşallah hamilesindir
Feslegenn MelodyFairy adete 2 gün kala öğrendim normal kaset testle bence varsa çıkar erken teste gerek yok ilk idrarla yapın sabah
Rabiak00 MelodyFairy canım benim bnde de düznsizlik vardı 10 gn olmadım hamile olduğuma emndm ilk bşta test yptm o kdr hycnlydm ki olmadı ama sonraki ay 3 gn gecikmem tek vardı olmycağı hissyle yptım ve çıktı Olsun yada olmasın asla morelin bozulmasın Rabbım sana sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah testini al ilk idrarla yap emn ol daha garanti aldığn gün yapmak zorunda değilsin öğlen alırım yapsam mı demişsin de sabahın ilk idrari en önmlisi ve bn 3 gn gecikmeye nrml testten kullndm çıktı
Ebrusamet07 MelodyFairy hayırlısıyla vardır insaAllah🥰 erken dollenme geç dollenmeye göre sonuç çıkması da değişiyor ben adet olmam gereken gün yaptım testi saniyeler içinde çift cikti
MelodyFairy Sahnedekimadam yarın gün icinde yapsam olur mu kaset test var elimde çünkü onu da harcamak istemiyorum
Sahnedekimadam MelodyFairy Erken gebelik daha garanti ama kasette de çıkabilir.Yine de kaset için bir iki gün bekleyebilirsin ama
Nazliicann3472 MelodyFairy merhaba ben adetime 9 gün kala normal test yaptım ve testte çıktı. Size tavsiyem ki aslında bilinen bilgiyi ileteyim size sabah ilk idrarınız ile deneyin. Daha doğru net sonuç alabilirsiniz 😊 hayal mayal bile olsa çizgi hamilesinizdir demek
cemileyuzgulec MelodyFairy gebelik test sabah sattelerinde yapmanız daha iyi olur daha kesin bir sonuç alırsınız ,gün içinde yapıldığında net bir sonuç çıkmıyor ..
Sahnedekimadam MelodyFairy Farketmez canım ilk idrar olmak zorunda değil, predictor alabilirsen o çok iyi 80 ₺ falan ama bilgin olsun
Sahnedekimadam MelodyFairy Ben 2 gün gecikmede yapmıştım 4 saniyede çıktı sonuç , baya iyi.Bide regl olduğunu görmekle negatifi görmek aynı şey öyle düşün 😔 inş bebiş vardır💜
Nur4400 MelodyFairy canım MelodyFairy canım bırsey soylıycem ımanırmısım 3 senedir cocuk ıstedık esımde sıkıntı cıktı tüp bebek dedıler yolu yok dedıler tüp bebege gerek kalmadan ıkı ay sonra hamıle kaldım okdr Testlerım tek cızgı cıkıyordu cok uzuluyodum kafamdan sıldım olursa olur dusuncesındeydım sonra oldu 3 aylık hamıleyım yanı allah vercegı zamanı bılıyo dua et hep vaktı zamanı gelmemıstır daha saglıcakla kal🙏
Sahnedekimadam Elfida0606 Her gün yediklerimi söylim canım , Yumurta , süt ürünleri, pekmez tahin , ceviz , muz , arada avokado Meyve çok tüketiyorum , koyu yeşil yapraklı sebzeleri tüketmeye özen gösteriyorum. Sağlıklı olanlar bu şekilde :)
Elfida0606 Sahnedekimadam anladım canım bakalım onu da deneyim hemde sağlıklı sonuçta ben çok dikkat etmiyorum sanırım onu fark ettim 🙈🙈
Mercan_Lina O değilde doktorun dediği bütün testleri yaptırmak zorundamıyım ya gerçekten çok yoruldum sürekli testler istiyorlar ve şeker yüklemesi istiyor
MelodyFairy Tugce_acrr45 inşallah vardırrr yoksa da üzülmek istemiyorum çünkü ovulasyon testi almıştım henüz başlayamadı regl olmadığım icin 😏🤷 bakalım yarın gebelik testinde bir şey çıkmazsa söktürücü alırm
Elfida0606 Sahnedekimadam maalesef daha hamile değilim inşallah bir gün buna cevap verebilirim canım 😊
Balkupu-53 MelodyFairy bazı ovulasyon testleri gebeliği belli ediyo mesela bir gebenin günlüğü ovulasyon testleri ben kızımı öyle öğrendim 😄
MelodyFairy Nazliicann3472 sabah eczaneye gidip testi yapma şansım yok. O yüzden öğlen alma şansım var 🤷varsa çıkmaz mı yine de ?