Pamuk MadameHappy34 bende hala rampalarda tarfikteyken arkam dolu olunca arabayı kaciracam korkusu oluyor 😅
MadameHappy34 Pamuk Ayy en sevmediğim sürücü listesi kamyoncular ve iş arabası kullanan tipler böyle babalarının yolu gibi hareket çizmeleri öldürüyor. 😃😅
MadameHappy34 selinsmother 😂öyle de ya başka arabaya dokunursam,arabanın sahibi görürse korkusu geriyor beni.
CmreKsidar MadameHappy34 35+4 hala kullanıyorum yollar çok bozuksa biraz zorlanıyorum ama onun dışında elim ayağım☺️
MadameHappy34 CmreKsidar 😍 ay insaAllah bende sorunsuz devam ederim..kimseye muhtaç olmak ve ya beni götürür müsün falan demek istemiyorum..
Linasel selinsmother of bende el frenini indirmeden gidiyodum araba istop edip duruyor adamın biri geldi camdan abla el frenini indir dedi çok utandım 🤣🤣🤣
Pamuk Linasel onuda ilk trafiğe çıktığımda yaşadım yanımda eşim vardı oda arabada çok agresif oluyor🤣araba niye yürümüyor diye kendi kendime konuşup duruyorum cart diye el frenini indirdi🤣🤣
Linasel Pamuk jahahahaah bende hiç akıl etmemişim resmen 50 metre gidip istop ettim rezillik gibiydi ya 2-3 kere istop ettim hala da aklıma gelmiyor indirmediğim🤣🤣
yagmurefe MadameHappy34 bugün 38 haftalık oldun en son iki gün önce kullandım arabada manuel çok zorladı daha kullanmam artık 😃
1234567890asd MadameHappy34 o işi anneciğime devir ettim 🤣 yırttım kullanmayı bıraktım arka koltuğa yayılıp geziyorum ama zaten hastane yakın diye yürüyorum 🤣 benzinden tasarruf acayip pahanmış
1234567890asd MadameHappy34 zaten 1 gram şans vardır onu da orada kullandım diye düşünüyorum 🤣 artık doğumdan sonra kilolar veda diyecek şansım kalmadı 😂