Kubraakgun tugcegk benim ağrılarımda 37+6 da başladı suan 39+1 hala aynıyım gelen giden yok agrılar bi geliyo bi gidiyo belim ve karnıma hastanede sancı ve acilma cikmadi evde bekliyorum siddetlenmesini cumartesi lekelendim nisanimda geldi sanirim ama bebegim hala gelmiyor agrilar beni cok yordu 🥹
tugcegk Aysegoksall kasıklarıma da vurmaya başladı ama çok şiddetlenmiyor şu an takip edeyim teşekkür ederim
m-ural Bende 37+6yım bel ve kasık ağrısı bende de var, yalancı sancı olabilir diye düşünüyorum çünkü kısa süreli.
Busekrtls m-ural bende 37+6 yım oluyor öyle gerçekten gece böyle ara ara regl sancısı gibi de çektim ilk defa 🙈🥹
2baybannesi tugcegk sürekliliği olan sancılar ağrılar doğum sancisi değil 🙈 belli aralıklarla gelip gitmesi lazım geldigin de de bu doğum sancısı işte dersiniz su veya Nisan gelmek zorunda değil doğum için duzenli aralıklı sancı olması lazım 🌼
Aysegoksall tugcegk çünkü şu an ben de aynısını yaşıyorum ayaklarım tutmuyor vajinama baya baskı yapıyor bıçak saplanıyor gibi oluyor
tugcegk Aysegoksall ayyy siz kaçıncı haftadasınız aynen bıçak saplanır gibi ağrı var yatmak mı hareket etmek mi iyi gelir bilmiyorum hemen hastaneye de gitmek istemiyorum ilk hamileliğim 🥹
Aysegoksall tugcegk 37+5 im eşimde diyor gidelim diye ben istemiyorum çünkü biraz yatınca geçiyor koltuğa tutunup oturuyorum biraz rahatlıyorum nişanım da gelmedi su da gelmedi sizin kaç haftalık
Novamom_ Aysegoksall benimde 37+5 aynı problemleri yaşıyorum nst de sancı felan çıkmadı bu ara bu tarz çok sancı olabilirmiş 🙄
tugcegk 2baybannesi yaa çok tecrübesizim ama daha önce yaşadığım bi sancıya da benzemiyor sabahlayıp göreceğim sanırım zaten kontrole gidecektik sabah ama dayanamaz olursam önceden gideyim dimi? 🥹
tugcegk Aysegoksall tabi yazarım ya elektrik gitti bi de burda şansıma inşallah hemen gelir yatakta öyle duruyoruz :(
tugcegk Aysegoksall uyumuşum canm sen naptın ağrı gidip geliyor şimdi hafif vuruyor gibi yoldayım doktora gidiyorum bakim ne dicek
esraesla 37+6 dayım benimde belimden başladı ağrı karnıma ve bacaklarıma vuruyor benimde bende eşimi bile uyandırmadım bekliyorum belki yalancı sancidir diye