Arzum_aktn0 31 haftalık hamileyim gece saat 12 de uyuyup sabah saat 7 de uyanıyorum. Eşimi işe gonderdikten sonra saat 8 gibi tekrar uyuyorum saat 12-1 e kadar. Sizce çok fazla mı uyuyorum?
nurr0101 Arzum_aktn0 Bebek uyumanıza izin veriyorsa uyuyun bence 🤣 biz daha 18 haftalık olmamıza rağmen uyutmuyor ne tarafa dönsem o tarafta toplanıyor baskı oluyor
bendiyebiriii Arzum_aktn0 ben de 33+6 olucam biraz sonra ben de de bi ayarsızlık oldu uykuda. Ben az uyuyorum ama. Gerçi ilk trimestırda o kadar uydum ki bir ömür yetmesi lazım normalde ahshsj
Mysmrt Arzum_aktn0 bacım uyu uyuyabildiğin kadar yeter ki yemek yemeyi aksatma ben de öyleydim sürekli uyuyordum iyi ki de uyumuşum 11 gün önce doğum yaptım uykusuzluktan geberiyorum😂
Banubebek1 nurr0101 bizde aynı durumdayız 19 haftalığız toplanıyor canm acıyor nasıl nefesimi kesiyor sonra düzeliyor öyle öyle yatamıyorum hiç kontrolde sölicem doktoruma artık
Arzum_aktn0 nurr0101 o da benimle birlikte uyuyor sanırım. Dediğiniz gibi biryere toplanıyor ama beni rahatsız etmiyor. Kendi rahatsız olursa tepinmeye başlıyor uyku pozisyonunu değiştiriyorum sonra devam 😂😂
hulyaakgn34- Kıymetini billll bacım uyu uyuya bildiğin kadar bak 1 çocuklu ve 2. Ye hamile biri olarak diyorum buralar alev buralar ateş 😅
nurr0101 Banubebek1 Sırt üstü yatınca rahatım ama sırt üstü yatınca da içim rahat etmiyor. Sırt üstünü bebek için de anne için de önermiyorlar. Doktorun müdahale edebileceği bir şey değil bence canım
Banubebek1 nurr0101 doğru canm tedirgin oluyor insan acıda verince napıyor içerde çok merak ediyorum ama anlık bişey pozisyon deiştiryor sanırım sağlıkla gelsinler inşalla 😊😊
Yazmelegi_ Arzum_aktn0 bende gece 12 de yatıyorum 6.30 da eşimi gönderiyorum geri yatıyorum 12.1 gibi kalkıyorum bazen kalkmak istemiyorm bide akşam üzeri uyuyorm ama bazen de geceleri hiç yatamıyorum
Asilinannesi16 Arzum_aktn0 Az bile uyuyosun 🤣 36 haftalık hamileyim aksam 9 da uykum geliyor zorla 12 ye kadar tutuyorum kendimi uyuyorum sabah 11 12 de uyaniyorum kahvaltıdan sonra sağı solu toparlayıp bi daha uyuyorum 3 gibi uyaniyorum yemek yapiyorum yine uyuyorum eşim gelince uyandiriyor yemekten sonra uyku bastırıyor 🤣🤣🤣
Surprizzz2022 Arzum_aktn0 kız uyu uyu ne güzel 2yas bebeyle 28 haftalık hamileyim uyku yok. Bebeis izin veriyorken tadını çıkar🤭🤭