Yaden Ayseanne biooil yag sorununu cozier canim . Benim catlaklarimi duzeltti. Olmadi kayisi yagi kullan bol bol
Seda_yildiz Yaden çatlak sonrası yağı mı canım bende de yeni oluşan çatlaklar var doktor oluşana çare Yok dedı de. 😞
Ayseanne Yaden ay inşallah fito krem madecasol krem de catlaklara faydaliymis bide sari kantoron yağı badem yağı ikisini karıştırıp sürünce kırmızı catlaklar baya azaliyormus arastirdim birini seçip günlük uygulamaya baslicam
Yaden Seda_yildiz evet hayatim olusan catlaklar icin. Yurt disinda yasiyorum. Buradaki Kaynaklardan ogrendim, hemen uyguladim. Sonuc mukemmel. Kirmizi catlaklari hemen yok ediyor. 200 ml acik pembe Bio oil kullandim.
Mhrbnmhmt Glsnarstrn Leke kremi hakkında bi fikrim yok ama çatlak kremi için karnın çıkmaya başladığı andan itibaren akşamları yatarken mutlaka sür hergün ben öyle yaptım çok şükür hiç çatlak oluşmadı hala 34 haftalık oldum
Acelya20 Ben Lierac aldım internetten. 15 haftadan itibaren başlamak lazım sadece karin bölgesi değil göğüsler ve basenlere de sürülmeli. Bi de bol su şart 😊
Mhrbnmhmt Ben sebamed çatlak kremi kullandım çok memnun kaldım 👍🏼Gerçekten güzel bir ürün hergün akşamları yatarken sürdüm tabi bi de çok kilo almadım 54 kg ile başladım şuan 34 haftalık 61 kg oldum şuan sebamed kremim bitti neutrogena onarıcı bakım vücut losyonu var onu kullanıyorum şimdilik bundan da memnunum tavsiye ederim
Nerm7n Ayseanne Canım çok geçmiş olsun. Bebeğini de sağlıcakla hayırlısı ile büyüt🐣 Gel gelelim çatlağa Ona yapacak hiç bir mucize krem daha üretilmedi. Eski bir kozmetik uzmanı olarak söylüyorum. Ancak estetik operasyon ile çare bulabilirsin. ❤️💋
Yaden Ayseanne duymamistim sari kantoronu. Badem yagi tuylenme yapiyor, buna dikkat et istersen.malum saclari guclendirmek icin badem yagi kullanilir
Mihri-musta Seda_yildiz madam10 internet sitesinden alıyorum ben de, neredeyse her ayın 10 unda güzel indirimleri oluyor. Geçen ay lierac krem 65tl gibi bir fiyata düşmüştü. Ürünleri orijinal bakabilirsin
Mihri-musta Bir de ‘ frei öl’ diye bir marka var çatlak kremleri yağları var kendi internet sitesinden satışı yapılıyor watsons ta da vardı. Kokusu çok güzel ve çatlamama garantisi vardır yazıyor internet sitelerinde, Alman markası
IlaydaOrhanKopuz Seda_yildiz canım bugün teslim aldım ürünü çok güzel paketlenmişti sorunsuz geldi ürün.
Nergs199 Seda_yildiz ben alıyorum hepsi buradadan mustela. Fiyatı 72 lira şuan piyasaya gire çok uygun ve gayet güzel ben kullniyorumm
Yaden Yaden buarada yuzumde sivilceler cikiyor bazen, bio oil biraz kullaniyorum o gun geciyor. Umarim senin de isini gorur.
Seda_yildiz Yaden kızlar hamıleler sarı kantaron yağı kullanmasın demıstı doktorum tabı Doğumdan sonra ıse o ayrı 🌸
Mmerwe Seda_yildiz hepsiburada ve n11 güvenilir sitedir ben ordan aldım 200 ml lierac kremi çokta uygundu