Merveincim Semanurq hamileyken cidden insanın burnu bile şişiyormuş :) bende öyleyim azıcık şişti hep ödem 🙄
ilkin41 Semanurq benim burnumdaki artık ödem falan değil burnun üstüne burun çıkması gibi 😂😂 her gören noldu diyor inanılmaz bişey yüzüm kadar burnum var şuan inşallah doğum sonrası düzelir ya düzelmezse napıcam bilmiyor 😂😂🤦🏻♀️
ilkin41 Asyos34 yoo benim kızımda olmadı ama oğlumda felaketim şuan dolma gibi bir burna sahibim şuan 😂😂
Semanurq ilkin41 ya nasıl üzülmem havuç gibi oldu 😅😅 acayip sinirlerim bozuluyor aşırı sinir bozucu yaw
Yelsink Semanurq keşke tek ödemim burnum olsa heryerime ödem oturdu resmen 🤣🤣hareket edemiyorum top gibi bisey oldum
Elvancn Yelsink 😂ay 😂yuvarlaniyorsunuz ozaman ben ayaklarım şişti balon gibi oldu yaniyo siserken sanki arı ısirmis gibi oldum siz kaç haftalıksiniz ben 33-4 olduk da bu ayak şişmesi ne yaparız ödemi
Hatice_123456 Henüz 11.haftamdayim yüzümde değil ama vücudum un her yeri şiş göbeğim bile çıktı bu hafta da
Yelsink Semanurq Semanurq sadece eşim olsa keşke bizim aile biraz göbekli göbek yarışındayız ailecek doğuma kadar boyleyiz🤣🤣🤣
Semanurq Yelsink 😅😅😅 biz yeni evliyiz eşimle aynı anda ilerliyoruz 94 kg idi eşim şimdi 101 oldu aşkım diyorum 8 aylık olmuşsun oda eğilip kalkamıyor of of diyor aynı hareketler gül gül ölüyorum demekki üzüm üzüme baka baka kararıyor 😅😂😂😂 hareketler aynı
Pnr60 Vücut olarak pek ödem olmadı ellerim ayaklarım hala aynı ama burnum şişti görende diyor zaten burun şiş diye 😂 benimde erkek
wisdom wisdom Semanurq he bir de nidicard kullanıyorum o da ödem yapıyor ekstradan ellerim ve ayaklarım hobbit gibi napalım artık yeterki sağlıkla gelsinler 🥲