busrabrbr hayalperest2310 ayyy çok az kalmışşş çok heyecanlı 🥹🥹 bebim gibi hiç alamamaktan iyidir olsun 🥹
Pnr_KMRC1 hayalperest2310 bunu kopyalayıp notlarıma kaydediyorum müsadenizle bende napıcağınj ne alıcağını bilmeyenlerdenim çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için🫶🌸
hayalperest2310 Pnr_KMRC1 rica ederim bende post açıp almıştım yeterki çoğu kişi 3-6 önermişti yenidoğanda 8 takım yeterli denildi ama tamamen bebeğin kilosuyla alakalı az gelirse sipariş veririm zor degil yani 🥰
busrabrbr Zln2152 kıyafet en kolayı diyordum ama en zoru oldu ya bebım için 😂 öyle yapim ozaman teşekkürler 😍
Zln2152 busrabrbr rica ederim kıyafet işi biraz zor kafa karıştırıcı oluyor ama aldıklarınızı be alacaklarınızı liste haline getirirseniz kafanız karışmaz ben öyle yaptım kıyafet işleri bitti ufak tefek kaldı 😀
Betulnnmz busrabrbr ay benim aklımdaki deli soru da buydu 😄 ilk bebeğim kış bebesiydi bu tarz takımlar almıştım ikincisi temmuz bebeği olacak nasıl giydirilir bilemedim bir türlü bir kaç yorum okudum da sanırım uzun-kısa karışık alacağım 😄
Btlabk Betulnnmz bizimkide temmuz bebişi ne giyecek diye bakıyorm suankiler hep uzun kollu cocuk pişer mugla sıcagında 40 derece
nur34_ busrabrbr bnce onu evde birak 50 santim olanlardan yani normal ebebekteki alt ust hastane cikisina bnzer takimlardan al bide 03 aylik tulumun 50 santiminden alirsan onu gotur hastaneye
babyasyanil busrabrbr kız eylülde falan giydiririz korkma akşamları falan 😅 ayaklı tulumları 6-9 ay aldım rahatca giysin diye ama cok güzeller alasım geliyo tutuyorum kendimi😅 cigit markasının taytlarından al üstüne kısakollu badiyle giydirirsin mis
busrabrbr babyasyanil şimdi ben sadece hastane için mi uzun kollu tulum alim kaçtan alim diğerleri kısa kol mu olsun 0-3 aylar
busrabrbr Btlabk oyu evet orası daha sıcaktır ben de istanbuldayım , vallahi bu kıyafet işi çok zormuş 😅 sadece ilk tulumları mı uzub kollu alacağız yaa
Btlabk busrabrbr benimde hiç fikrim yok 🤷♀️ Sadece hastane cıkısını kollu aldım zıbın falan aldım daha kıyafet almadım yazın zıbınla durur diyorlar bilemedim
babyasyanil busrabrbr çok fazla 0-3 alma kuzum 3-6 ayları uzun kollu alabilirsin eninde sonunda giyicek zaten. Havalarda sıcak olcağından kısa kollu tulumlardan al bol bol
busrabrbr Btlabk ben de mi öyle yapsam yaa kararsızlıktan cocugun hiç bi kıyageti olmayacak resmen yaz bebeği ne zormuş 😅
Btlabk busrabrbr cevrenizde yaz bebegi olan varsa bir sorun 😃 isimli hastane cıkısı yaptıracaktım vazgectim dedim sıcakta bunu ne zaman giyecek benim sorduklarım zıbınla anca durur dediler ama bilemedim
busrabrbr Btlabk benım de geçen sene arkadaşım temmuzda doğurdu zıbınla hep geçirdi diyor ama ne bilim öyle de çok cıplak geliyo gözüme 😅 ben de isimli çok yaptırmak istiyorum bitane sayfa buldum müslin kumaş çok hoşuma gitti onu herhalde yazın da giyer diye düşündüm aslında ama kararsız kaldım
Btlabk busrabrbr 1 2 parca alt üst takım alınabilir dısarı cıkarken giysin diye ama biz bile sıcaktan bayılıyoruz ya müslüm takımlardan haberim yoktu hangi site
busrabrbr Btlabk Böyle instagramdan gördüm fiyatı da şöyleymiş , çok pahalı gibi ama çok beğendim yaa 😞😞 Merhaba 🌿 Müslin tulum Şapka 200 TL 🤎 Fırfırlı yastık 240 TL 🌿 Düz kenarlı yastık 160 TL🤎 Fırfırlı battaniye 250 TL 🌿 Fırfırsız battaniye 200 TL 🤎