MaviJournal Ayyy bu ne rahatlık biz çatladık burda. Ben çoktan yollara düşüp hastaneye eczaneye kapısında nöbet tutardım.
Kubrakck2222 esmerella37 kız çatlayacağım ben yapsana artııık🥹 hakkında hayırlısı olsun Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah🙏🏼🌸
Kalbiimde2can esmerella37 hakkinda hayirlisi canim dualarim seninle insallah güzel haberlerle geleceksin icimde öyle bir his var 😍 nezaman yapacaksin 9 dogurcaz burda yoksa🤣
Dilara_1 Ay nolur yap artık şu testi ya dualarimdasin hep görüyorum seni tahminlerinden Allah’ım şu kıza da nasip et diye dua ediyordum böyle görünce çok heyecanlandım ben şimdiye hastaneye gidip kan verip 5. Testi yapmıştım ya
sm1 esmerella37 ayyyy vallahi ben de heyecanlandım Rabbim inşâAllah gönlüne göre versiiiin güzel haberlerle gel 💓💓💓
MelodyFairy esmerella37 ben adetten bir gün önce yapmıştım o bile daha koyu çıkmıştı simdi yaptım baya silik gebelik testi yapmıcam 🥹
minikmucizem__ Yorumları hiç üşenmeden tek tek okudum. Ayy ben bile çok heyecanlandım. Rabbim inşallah hayırlısıyla kolaylıkla saglıkla nasıp eder vardır inşallah☺️
myangelson @esmerella37 kız Allah seni ne yapmasın sabahtan beri bakiyorim kendim test yapıyorum gibi heyecanlandım hamile olsam heyecandan doğururdum herhalde 😂😂😂