Mekklc esmerella37 benim de böyleydi aşkım ama o ay ikinci kez yumurtlama görmüş oldum inşallah gebesindir ama 🥰 seni burdan sürekli takip ediyorum çok da dua ettim allahim yüzünü güldürsün inşallah
esmerella37 Mekklc allah razı olsun cnm benmde oyle olablr ama inşallah gebeliktir kasık agrım var cok cokk az tatlı tatlı regl agrısı blemedim
Ayezhanim esmerella37 canimm yap artık lütfen bende regl olacam sanmıştım olmadı darısı başına inşallah valla catladim meraktan
Kalbiimde2can @esmerella37 ayyy heycandan kalbim durcak yorumlari okudum bi haber varmi diye nezaman alip yapcann hayirli haberlerini bekliyorum insallah 🤲🏻😍❤️
esmerella37 Kalbiimde2can insallah cnm yapasımda var yapasımda yok of blmiyorum. negatif ckmasından korkuyorum 3 senedir hep negatif
Kalbiimde2can esmerella37 hakkinda hayirlisi canim dualarim seninle insallah güzel haberlerle geleceksin icimde öyle bir his var 😍 nezaman yapacaksin 9 dogurcaz burda yoksa🤣
esmerella37 zynpksre blmiyorum bakmadım yaptım cıktım bunlar anında ckmıyo zaten bi sıre beklıyosn yani
sedaxavsr8 esmerella37 Ayy bende bekliyorum seni. Hep dua ettimm sana. Cinsiyetimi direkt sen bilmiştinnnn. Insallahhh sonucu güzel çıksın. AMİN 🤲🏻🌸
Kubrakck2222 esmerella37 kız çatlayacağım ben yapsana artııık🥹 hakkında hayırlısı olsun Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah🙏🏼🌸