3prensesannesi__ bademli_puding pekte olmadı gibi 😅ben daha önce burdan direk yükleyebiliyordum şimdi niyeyse yapamadım
Minikannemm 3prensesannesi__ nerde yaptırdon veya nerden aldın canım bunları çok güzelmiş güle güle kullanın bende yaptırmak isterim
bademli_puding 3prensesannesi__ https://mutluresim.com/?lang=tr buraya gir canım ordan yükle kopyala sonra burdaki yoruma yapıştır
bademli_puding Sevvl evet bende beyazı çok beğeniyorum bana göre de beyazın temizliğide daha kolay oluyor ama korumalıkları ne renk yapsam onu bilmiyorum ya sadece tarçın rengi yaptırıcam yada bebe mavisiyle gri
Aynenkanka 3prensesannesi__ forum ana sayfada sol üstte 3 çizgi var oraya tıklayın fotoğraf yükleye basın bir sayfa açılcak oraya ekle canım
3prensesannesi__ Bizim nevresim takımları anacım yaptırdı pembeli yaptırmış cibinlikle korumayı beyaz yaptırayım uyum olsun istedim renkler tutmuyabilir
3prensesannesi__ bademli_puding alırsam inşallah olacak canım bu ara okadar çok şey sipariş verdim ki eşime tek tek söyleyim diyorum korkutmadan 😂🤷🏻♀️
bademli_puding 3prensesannesi__ bizde ilçede yaşıyoruz bu aralar benimde siparişlerim çok eşimde diyo bu kargocular hep senin yüzünden buraya geliyor 😂😂😂
3prensesannesi__ bademli_puding Napalım içimizde kalacağına gelsin gözümüz görsün yavrularımız için sonuçta 😅
bademli_puding 3prensesannesi__ bu ben mi 😂😂 bende diyorum yabancıya değil canım senin oğluna alıyorum sonuçta diye 😂