cahillesohbetikestim bademli_puding bende kaldı maalesef ama ben korse kullanmamıştım. Bu sefer iyi bir korse arıyorum bakalım inşallah kalmaz😏
Bet1 bademli_puding bende kaldı ama ben hiçbir şey bağlamadim. Şu an ikinciye hamileyim korse kullanicam inşallah
mercimekkoftesi1 bademli_puding dedim bile 😅 ama hiç korse falan kullanmadım. Şimdi ikinciye hamileyim kısmetse bundan sonra kullancam 🙇🏻♀️ köpek gibi pişmanım çünkü ilkinde kullanmadığım için 😅
bademli_puding cahillesohbetikestim bazı doktorlar önermiyor korseyi ama eğer bu defa da sezaryen olursam kesin bende kullanıcam Yorumlar beni normal doğuma teşvik etti 😂😂
beyzagl44 cahillesohbetikestim kyllansanizda kullanmasanizda kaliyor cok hafif ama normal dogum yapan arkadasimdada var yani o yuzden pek bisey anlamadim göbek isinden bünyeyle alakali bence
humeyrasmother cahillesohbetikestim uyuşukluk ve yanma ne kadar sonra geçio 10 günlük lohusayım yanma ve uyuşukluk var
Yelsink bademli_puding bende sezeryan bekliyorum bebisi ilk tecrübe sezaryanken kullanilirmiki sonuçta ameliyat bilemedim
Dmrsld Nasil korse önerirsiniz kızlar ben tayt korse düşündüm ve kaçıncı günden sonra takabiliyoruz ki
Bet1 Dmrsld bende tayt korse dusunuyorum çünkü temmuz un başı sanırım doğumum çok sıcak olucak ilk doğumum da temmuzdaydi birde kıyafet içine korse giyemem 🤦🏻♀️ hatta bulabilirsem şortlu korse istiyorum kısa olarak
Bet1 bademli_puding ben sanırım kesin bundan alırım hem popoyu hem göbeği toplar hemde senin attığın gibiler daha uzun süre kullanabilirim evin içinde bı tsort üstüne tamam
bademli_puding cahillesohbetikestim benimkide kullanma demişti 🤦🏼♀️ ikinciye bakalım bu gidişle normal doğurucam