Kizimveoglumm Ravzam günaydın hamiş son 111 gün ama günler geçmiyor korkuyorum erken dogum riskimde var 😊 kızım da biraz hareketli ☺☺☺
Sinemm Günaydın benimde son 20 zaman geçmiyor yaaa inşallah sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza 🙏❤
Minamom Son 27 gun benimde kizlar Allah bizi annelige alistiriyor resmen kendiliginden uyanmalar bu saatlerde ayakta olmalar falan gece uyanik kalmaya alisiyoruz resmen onceden asla uyanmazdim simdi 3 .4 saat uyuyunca cin gibiyim
Ravzam Minamom yok ya 3 te uyuyorum şimdi uyandim bidaha uyuyamiom valla uyusam bile bebek tekme attıkça acikmtimi acaba diye otomatik gibi uyaniyorum😁 dogunca çok aricaz uyku ama rabbim tatlı telasimizda yardım eder anne olmak kolay mi 😍
Ravzam Zubeydecin09 hızlı ve sorunsuz sağlıklı hamilelik diliyorum zaman su gibi akıp gecsin esin yaninda ise daha güzel geçer emin ol destek . Bn annemlerin yanindayim 6 aydır eşim ırakta inan iki özlem bu arada yaşadım ailem dstek olsada bir boşluk oluyor cinsiyet belli oldumu annesi👼
Minamom Ravzam bende bugun 5 bucuk ta kahvalti yaptim kalkip🤗 simdi birazdan ise gidicem portakal suyu icecegim calisiyorum son haftam zaman geciyor o yuzden
Minamom Son zamanlari keyifli seyler yaparak gecirin bence sinemaya falan gidin arkadaslarinizla bulusup kahve iciin bol bol enerji depolayin
Ravzam Minamom aşağı aşırı baskı yapıyor benim erken olabilir dedi doktor evden çıkmaya korkuyorum 😔😔
Ravzam Minamom bebek güç veriyor ne güzel çalışıyorsun işin yorucu değilse seni 3ngel etmiosa aslında evde olmaktan iidir
Zubeydecin09 Ravzam yok daha belli olmadi haftaya kntrole gidicem gosterirse ogrenirmisiz oyle dedi doktor bakalim hayirlisi ya insallah sende eşinle tez zamnda kavusursun ya ☺
Minamom Ravzam himm o zaman dinlen bol bol benim oyle bir sorun yok şükür sende riskli donemi atlatmissin
Minamom Ravzam saglik memuruyum masa basi mesai ye gectim 6 aydan sonra mecburen cocuk dogunca daha fazla izinli olmak icin 37 haftaya kadar calismayi tercih ettim sukur son haftam zaten uyku da yok git gel yuruyus oluyor zaman geciyor