Nurse2018 Kbb25 canım bulantım yoktu 9 haftalık olunca başladı birden kusmuyorum sma çalıştığım için yaşam kalitemi etkiliyor
baharmann Kbb25 bende de hiç olmadı. Ben de cevizi yerken biraz zorlanıyorum. Cevizin içini çıkar bir suda beklet ondan sonra ceviziçinin kabuğunu soy öyle ye dsha iyi kolay yenebilir hale geliyor.
GSerra_ Kbb25 hamile kaldığım ilk zamanlar yumurta yiyebiliyordum şimdi yiyemiyorum sizin gibi oluyorum başka şeylere bulantım yok ama yumurtaya karşı var yumurta da yemem lazım bebek için çok sağlıklı ne yapmalıyız
Kbb25 Yumurtayı tuz ve karabiberle bastırmaya calısıyorum ama cok yiyemiyorum sarısını görmeye tahammulum yok nerdeyse🙃
GSerra_ Kbb25 bende öyle Zeytinyağı baharat vs yemeye çalıştım hep ama çok aşırı zorlanıyorum yiyemiyorum ama çok önemli hamilelikte
Yagmure Kbb25 11+6 yım idrar yolu enfeksiyonu geçirene kadar midem pek bulanmıyordu iştah kaybı vardı sadece şuanda da ara ara bulantılarım oluyor ama kusma olmuyor yani illa bulantı olacak diye birşey yok canım sağlıkla gelsin