Kbb25 Kkkkkkkkkmmmmmmm Benım beta hcg cok artıyordu beta ile ilgili olduğunu düşünmüyorum cinsiyet ile ilgili olduğunuda benim anneminde bulantısı olmazmıs sadece tavuktan tiksinmiş biz 3 kız kardesız annemde hep erkek olsun ıstemıs 😂
burcin-2202 eylulmihrasmom Evet kızımız olacak inşallah. Bütün kuzular sağlıkla huzurla mutlulukla hayırla gelsin inşallah 🤲🫶
ozgegundogdu1903 Kbb25 ben suan 30. Haftadayım ilk gebeliğim kızımız olacak ama hiç mide bulantım olmadı ben cevizi hamile olmadan yediğimde de içim bi tuhaf oluyordu büyük ihtimalle yağlı olduğu için olabilir 🌸
Hlm61 Kbb25 Benimde 7+6 canım bende de şuan bulantı yok bi iki defa bulanacakmış gibi geldi ama bulanmadı şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür inşallah olmaz da🤲 kokuya çok hassasiyet var sadece
Eflinnisa aseldurununannesi_ 11+2 benim oğlumun hareketleri bile çok yavaştı doktora dedim yani çocuk sadece cumartesi günü hareket ediyor onun haricinde hiç hissetmiyorum ☺️ o zamn bile hiç rahat etmiyordum yine sorunmu vardı diye düşünmekten
Eflinnisa Kbb25 tabiki öyle Allah herkezinkini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin benimkini de inşallah
Nurdan-123 Merhabalar .Önceki iki gebeliğimde de yaşadım mide bulantısı ve sabahları kusma onlar erkek ,şimdi 3.gebeliğim bulantı kusma sıfır hiç yok fakat aşırı halsizlik miskinlik ve uyku halim var
Mervealya188 Kbb25 nedenki zaten bebek sıkışşsa vs ben rahatsz olurum oyle yatamazdm büyük ihtimalle iç karnm geniş ve bebek plesantasının içinde cok rahat haraket edebiliyormus😊
Mineklc Kbb25 benim sadece 1-2 hafta sabahları yemek yedikten sonra hafif mide bulantılarım oldu ama kusmadım oda geçti şimdi.Çok şükür bulntısız atlatıyorum. 11+6 şuan
Dilek5252 Kbb25 benim hic bulantim Olmadi tiksinme aserme hicbirseh yasamadim karnim buyuyene kadar hamile degilmisim gibi hissettim hep dogum sancisida ne bilmiyorum sirt agrisi disinda hicbir hamilelik belirtim olmadi😂 cok sukur 39+2 de doğurdum oglumun hic gelesi yoktu sezaryenle aldilar😂
AdinsMom Kbb25 ben 30 haftadır hiç yaşamadım bulantı ama son 2-3 haftadır arada mide yanmalarım oluyo o da bebek büyüdüğü için yani
handeserdes Kbb25 benim neredeyse hiç olmadı :) 18. haftanın içindeyim toplasan 10 kere çıkarmamışımdır. ama biraz iyi bence bulantı olması. fast fooddan tiksindirirdi en azından. şimdi ayda 1 yiyorum mecbur canım çok çektiği için.