Silanizz_00 arsamveannesi 11haftalikken tahmin ediyormu bende Çarşamba günü gidecek 11 haftaya girecem acaba benimkinde tahmin edebilirmi
arsamveannesi Silanizz_00 canim bana %95 kiz dedi renklide gorduk hatta gösterdi doktora gore değişiyor bazilari emin olduktan sonra soyluyor
Guldmroztrk-3 Seval2468 fetal dna bende yaptırdım ama cinsiyet yok içinde dediler söylemediler anlamadım neden
Silanizz_00 arsamveannesi valla iki gün kaldı insallah bilir söyler özele gidiyorum kizlar siz ikili testi kaçıncı haftada yaptırdınız bu Çarşamba bana yaparmi ikili testi
pinkioctober Hatice_123456 organınoluşmuş oluyor o vakitlerde görebilirse eğer söyler. Bana 11+5te erkek yüksek ihtimal demişti tuttu sonradan☺️
Bathy21 Hatice_123456 erkekse daha kesin söylüyorlarmış hatta tabi bu bebeğin pozisyonuna ve doktorun tavrına göre değişen bir şey.
Koalammm Bebgm35 13 haftalıkken yüzde doksan erkek dedi cuma günü kontrol günüm 17. haftaya. Girdik amin canım Allah sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin bebişlerimizi hepimizinde 🙏❤️
10-ayshll-04 Papatya33888 benimde 11+3 de yapildi dokturum yonlendirmesi sonucu yaptim erken olsaydi yonlendirmezdi diye dusunuyorum😊
Seyma_erkan27 13 haftalık ta gittim devlet doktoru cinsiyet kız dedi, haftaya özele gidicem cinsiyet için bakalım aynımı değişecek mi 🤷