gakkoyengee cf__ ya bende zofer bile etki sağlamadı napıcam bilmiyorum yeme içmeden kesildim habire istifra ediyorum 🤦♀️
cf__ gakkoyengee doktor prilam yazdı bana oda etki etmedi sabah yataktan kalkmadan onu içip üstüne biraz leblebi yiyorum kusmalarım biraz azaldı yataktan hemen kalktığım gün kesinlikle çok kötü geçiyor
Bal_1604 gakkoyengee he birde şöyle bişey soyliyim size sabredin gecicek ilaçlar yediğiniz içtiğiniz hiç birşey fayda etmiyor tek ihtiyacınız biraz zaman ve sabır 😌🙏 tam anlamıyla geçmese de azalıyor bende çok şiddetli bulantı ve kusma geçirdim şuan çok şükür azaldı 4.ayda
Bal_1604 gakkoyengee evet 😌 yalnız değiliz bizim migdemize uygun değil demekki bıraktım artık yalnızca muz yiyebildigimi fark ettim meyve olarak sadece muz tuketiyorum .
gakkoyengee Bal_1604 canımm ne 4 ay mııı 😂 ben ölürüm o zamana sıfır yemek yiyebiliyorum su içemez hale geldim 1 haftada zayıfladım 2 ay daha var dersem ben ölürüm biterim bugün serum için doktora gideceğim ama çünkü dün çok kötüydüm fenalaştım yine
Bal_1604 gakkoyengee 😂 o durumda öyle hissediyorsun biliyorum ama zaman çabuk geçiyor inan 😌 serumda pek işe yaramıyor bende kilo vermiştim şimdi geri alıyorum seni korkutmak istememiştim ama durum böyle