Ahsenveannesi gakkoyengee posalı olduğu için yapabilir ve. İlk 3 ay mandalina elma ne yediysem kustum 4 aydan sonra geçti
gakkoyengee Pnr_KMRC1 bulantılarım var kusma da mevcut ve farkettim ne zaman yesem ikisini yarım saat demeden maalesef istifra ediyorum acaba sebep bu mu dedim
gakkoyengee turkuaz_ ayvada işe yaramadı bende ayva yedim yarım saat sonra o da maalesef geri çıktı yani
denizozulkerr gakkoyengee bende ilk zamanlar çok yaptı mandalina ve portakal. Bulantı ve mide ekşimesi yaşadım yemeyi bırakınca hafifledim
Bal_1604 gakkoyengee bende bir süre sonra fark ettim azaldı bulantı ve kusmam ama ne zaman portaka yesem öğün kusuyorum 😌
cf__ gakkoyengee bende yapıyordu kesinlikle ne zaman yesem beni hastaneye düşecek kadar kusturur asitli olduğu için 4. Ayım bitti hala yaklaşamam ikisinede
gakkoyengee cf__ yaaa aynısı o zaman mahvetti benide soyup hemen yiyordum basit bir şey hem tadını seviyordum o yüzden yedim ama hep kustum tek değilmişim
Bal_1604 gakkoyengee evet 😌 yalnız değiliz bizim migdemize uygun değil demekki bıraktım artık yalnızca muz yiyebildigimi fark ettim meyve olarak sadece muz tuketiyorum .
cf__ gakkoyengee evet ya kesinlikle ki ben normalde her şeyi karıştırıp karıştırıp yerdim midem asla rahatsız olmazdı fena çarptı beni değil hamilelil doğumdan sonrada korkarak yaklaşırım 😅
gakkoyengee cf__ ya bende zofer bile etki sağlamadı napıcam bilmiyorum yeme içmeden kesildim habire istifra ediyorum 🤦♀️
TugSozTan Kusma yapar mo bilemiyorum ama kusarken inanılmaz asit yapıyor. Ben ilk zamanlar yiyordum şimdi haftada bir amca yiyorum