melisa_kas herkes hastane çıkışını (fotoğraflasın) bakalım :) not: erkek için isme özel sade ama 7 parçali fln arıyorum önerilerinizide alırım <3
cookiemonsterr Mysmrt bu ürünün markası ürün adı vs görünmüyor çok hoşuma gitti neydi canım söyleyebilir misin 🙂
melisa_kas Mercan_Lina yavaş yavaş hazırlan bence en sona bırakınca herşey akıldan uçuyor. ben vakti var die die 31+6 oldum hala kararsızım deli gibi arıyorum😂😂
Gamzedmrr Mercan_Lina eğer cınsıyeti netse ve ismini belirlediysen hiç bekleme . Ben cınsıyetını net ogrendıgımde ve ısmıne karar verdıgımde hemen yaptırdım cunku koyacagım isme müdahale edenler olur degıstırmek fikir sunmak ısteyenler olur dıye düşündüm düşündüğüm gibi de oldu ama ben kızıma gönlümden geçen ismi koydum o yüzden dışardan müdahaleler fıkrımi degıstrmedi pişmanlik hissettirmedi. 😊
melisa_kas Mercan_Lina bir tanesi isteğe bağlı yedek aslında. 10lu olmasıda mecburi değil 7li 5li de var
melisa_kas Mercan_Lina bana bunu öven çok oldu. başta kararsızdım ama artık net bunu alırım bu hafta siparişi vericem inşallah
Nursel_44 Mercan_Lina ben prego anne yanı park yatak aldım çok kullanışlı herkes çok önermişti aldığım yer de çok önerdi aldım
Mercan_Lina melisa_kas 8parça kıyafet aldım ama ben hepsini toptan alırım diye rahat gezdim daha yeni yeni kesinleşti cinsiyeti ilk erkek dediler sonra kız dediler
Mercan_Lina melisa_kas sanki her ay değişicekmiş gibi kafam karışmıştı baya uzun süre göstermedi cinsiyetini
melisa_kas Mercan_Lina bende toptan almayı düşünmüştüm hem harcama olarak daha kolay gelmişti gözüme ama kendimi tutamayıp bir sürü takım alınca bütün ihtiyaçları bitmiş sonradan fark ettim😂😂😂🫣🫣
Cerennn1 melisa_kas buna benzer aldık hic memnun kalmadım ben eğer ayrı odasi varsa büyüdüğünde de yatabilcegi sekilde Montessori yataklar var hem sizde sığarsınız yanina uyutup buna birakirken uyaniyorlar ayrı odasi yoksa anne yani park beşik falan daha kullanışlı olur
meryemsareveannesi21 Mercan_Lina bende beişk olarak park beşik aldım hem boy boy inip kalkıyor ileri yaşlarında oyun yeri olarak kullanıla bilir uygunda fiyatı
cauuv1 Mercan_Lina ben aldım kurdum daha kullanmadım ama çok memnun kaldım hem sallanıyo hem genis cok amaclı